Wpis z mikrobloga

Jak sobie pomyślę, że jakieś cucki biorą sobie używane kobiety za żony to mnie mdli.
Szczerze trzeba mieć naprawdę silną psychikę albo nie mieć honoru żeby żyć ze świadomością, że jakiś chłop posuwał sobie waszą małżonkę, kończył na jej twarzy i robił z nią co chciał.
Beciaki przed ołtarzem całują usta którymi ich "niewinna kruszynka" czyściła anusa i polerowała berło jakiemuś przystojniakowi, jest to obleśne, naprawdę lepiej zdechnąć jako prawiczek niż tak się upodlić.
Szczytem poniżenia jest klęczeć przed kobietą, która wcześniej klęczała przed innym facetem, totalny upadek mężczyzny.
#przegryw
  • 55
  • Odpowiedz
@WwaDdl022: sa tez ludzie, ktorzy kumaja ze ruchanie sie jest czyms normalnym i dobieraja sie dwie osoby, ktore maja pare ex za soba, ale potrafia stworzyc super zwiazek i sie soba cieszyc, w przeciwienstwie do ludzi takich jak Ty, ktorych to nie dotyczy ale mdli ich na sama mysl xDDD to jest smieszne wlasnie
  • Odpowiedz
@roon0koh: Super związek z kobietą, którą miał nie wiadomo kto jest niemożliwy, można próbować tworzyć iluzję i zakłamywać rzeczywistość, ale z tyłu głowy zawsze będzie u faceta myśl "Ktoś się jej spuszczał do mordy przede mną, robiła komuś wcześniej loda, a ja teraz ja całuję, chyba coś jest nie tak" i nawet twój chłopak ma takie myśli chociaż nigdy tego nie przyzna.
  • Odpowiedz
@WwaDdl022: sa ludzie, ktorzy serio maja w to #!$%@?, a mezczyzni tez maja swoje ex wiec w czym sa lepsi od kobiet ktore juz kogos mialy? ¯\(ツ)/¯ to jest cos co kazdy zdrowy czlowiek rozumie xD kazdy ma prawo sie zwiazac z kims a potem rozstac nesli zwiazek bedzie #!$%@? i wtedy co? taka kobieta powinan byc sama do konca zycia? xD
  • Odpowiedz
@roon0koh: No ja tobie napisałem co myśli facet o takim czymś, mało, który się do tego przyzna, ale tak jest, a skąd mam wiedzieć jak odbierają to kobiety.
No taka kobieta nie będzie sama bo mężczyzna weźmie nawet taką zużytą żeby nie być samotnym mimo tego, że będzie spędzało mu sen z powiek to, że jakiś inny typ tankował jego dziewczynę.
  • Odpowiedz
@roon0koh: No tak żyję w bańce, a każdy inny facet cieszy się, że ktoś tam sobie poużywał jego dziewczynę, kończył w niej, wszystkich mężczyzn podnieca to, że jego małżonka połykała spermę innego typa, pewnie tak jest i faktycznie żyję w bańce.
  • Odpowiedz
@WwaDdl022: facet ktory sam mial inne partnerki przed ta obecna nie ma prawa sie sapac, ze ona tez kogos miala przed nim ¯\(ツ)/¯ takie zycie, ludzie sie ze soba wiaza i ruchaja ze soba, no niezle
  • Odpowiedz
@roon0koh: Skoro to żaden temat tabu to zaproś byłego niech pogada z twoim obecnym o tym co z tobą robił, atmosfera będzie na pewno przyjemna bo to przecież normalne, a może nawet wymienią się jakimiś ciekawymi spostrzeżeniami.
  • Odpowiedz
@roon0koh: Nie da się zbudować zdrowej relacji jeśli nie jesteś już dziewicą, bo w głowie twojego obecnego jest myśl, że twój były ci zalewał pusię, a ty łykałaś jego nasienie więc zawsze będzie go to ograniczać, no chyba, że trafił ci się jakiś ekhm ktoś komu serio nie przeszkadza, że inny typ ci wiercił w c1pie.
  • Odpowiedz