Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
co myslicie o wspolpracowniku ktory zawsze ma te same ciuchy na sobie ale te same 2-3 koszulki, nie smierdzi od niego ale widac ze rzeczy sie powtarzaja
#pracbaza
──
co myslicie o wspolpracowniku ktory zawsze ma te same ciuchy na sobie ale te same 2-3 koszulki, nie smierdzi od niego ale widac ze rzeczy sie powtarzaja
#pracbaza
──
thorgoth +618
Szczerze trzeba mieć naprawdę silną psychikę albo nie mieć honoru żeby żyć ze świadomością, że jakiś chłop posuwał sobie waszą małżonkę, kończył na jej twarzy i robił z nią co chciał.
Beciaki przed ołtarzem całują usta którymi ich "niewinna kruszynka" czyściła anusa i polerowała berło jakiemuś przystojniakowi, jest to obleśne, naprawdę lepiej zdechnąć jako prawiczek niż tak się upodlić.
Szczytem poniżenia jest klęczeć przed kobietą, która wcześniej klęczała przed innym facetem, totalny upadek mężczyzny.
#przegryw
Chyba bez sensu jest dalsza dyskusja bo piszemy ciągle to samo, ja przedstawiam logiczny punkt widzenia, a ty wciskasz mi, że jestem frustratem, który nie ma życia, ale jestem przekonany, że w głębi duszy dobrze wiesz, że
@WwaDdl022 Ziomek, zoo zamknięte, a na tym tagu jest od zawsze apogeum beki z przegrywów i ich teorii.
No bardzo dobrze rozumiem podstawowe i proste mechanizmy, ale wy im ciągle zaprzeczacie.
Zarzucasz mi brak pełni władz umysłowych, ale to jedyne co potrafisz napisać to " hehe jesteś incelem hehe,
Tu nie ma nad czym głosować, rację mam ja i tyle.
Bo jesteś incelem, bo Twoje teorie są z dupy, a kazdy odezwanie się wywołuje salwy śmiechu i zażenowania,
bo stworzyłeś sobie swój mały, brudny, zakłamany i chory świat z którego nikt Cię nie wyciagnie, bo czujesz się w nim bezpiecznie.
Nie potrafisz pojąć że znajdujesz się w dole z gównem, którego poziom powoli się podnosi i które w końcu
Nie wmawiam sobie, że jestem ponad kimś bo po co, ja się po prostu
Tag traktuję jako tanią rozrywkę, powtarzaj do skutku, że coś mnie boli to przynajmniej będzie jedna osoba na świecie, która w to wierzy.
Po prostu jesteś zwyczajnie tępy, zatykasz uszy, zamykasz oczy i zaczynasz tupać.
Coś jak małe dzieci, co dowodzi, że po 5 roku życia rozwijałeś się tylko fizycznie, intelektualnie stoją wyżej od Ciebie bystre zwierzęta, bo one potrafią się nauczyć czegoś nowego i wyciągać jakieś wnioski.
Nie masz
Ja Cię nie muszę obrażać i wcale nie chcę tego robić, idź do lustra i sam sobie odpowiedź dlaczego ( ͡° ͜ʖ ͡°)