Wpis z mikrobloga

Jak sobie pomyślę, że jakieś cucki biorą sobie używane kobiety za żony to mnie mdli.
Szczerze trzeba mieć naprawdę silną psychikę albo nie mieć honoru żeby żyć ze świadomością, że jakiś chłop posuwał sobie waszą małżonkę, kończył na jej twarzy i robił z nią co chciał.
Beciaki przed ołtarzem całują usta którymi ich "niewinna kruszynka" czyściła anusa i polerowała berło jakiemuś przystojniakowi, jest to obleśne, naprawdę lepiej zdechnąć jako prawiczek niż tak się upodlić.
Szczytem poniżenia jest klęczeć przed kobietą, która wcześniej klęczała przed innym facetem, totalny upadek mężczyzny.
#przegryw
  • 55
  • Odpowiedz
@roon0koh: Ja mam dobre podejście, wszystko co napisałem jest zgodne z prawdą, a ty chcesz mi wmówić, że to w sumie normalne, że faceci biorą sobie poleasingowe kobiety, to nigdy nie będzie normalne.

Chyba bez sensu jest dalsza dyskusja bo piszemy ciągle to samo, ja przedstawiam logiczny punkt widzenia, a ty wciskasz mi, że jestem frustratem, który nie ma życia, ale jestem przekonany, że w głębi duszy dobrze wiesz, że
  • Odpowiedz
@WwaDdl022 Nie jest prawdą i to mi przyzna rację więcej ludzi z pełnią władz umysłowych, wy jesteście zbyt tępi żeby zrozumieć podstawowe i proste mechanizmy tłumacząc to po swojemu i wypierając wszystko inne ale absolutnie nie zmieniaj światopoglądu i podejścia, bo dzięki temu dostarczasz trochę zabawy normalnym ludziom. A teraz zrób jakiegoś fajnego, logicznego fikołka ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@lost_in_translation: To nie jest głosowanie, że kto zgarnie więcej plusów ten ma rację, wiadome, że tobie będą przyklaskiwać bo po co ktoś ma burzyć coś na czym opiera się jego całe postrzeganie świata, wygodniej jest żyć w słodkim kłamstwie.
No bardzo dobrze rozumiem podstawowe i proste mechanizmy, ale wy im ciągle zaprzeczacie.
Zarzucasz mi brak pełni władz umysłowych, ale to jedyne co potrafisz napisać to " hehe jesteś incelem hehe,
  • Odpowiedz
@WwaDdl022
Tu nie ma nad czym głosować, rację mam ja i tyle.

Bo jesteś incelem, bo Twoje teorie są z dupy, a kazdy odezwanie się wywołuje salwy śmiechu i zażenowania,
bo stworzyłeś sobie swój mały, brudny, zakłamany i chory świat z którego nikt Cię nie wyciagnie, bo czujesz się w nim bezpiecznie.
Nie potrafisz pojąć że znajdujesz się w dole z gównem, którego poziom powoli się podnosi i które w końcu
  • Odpowiedz
@lost_in_translation: Pierdu, pierdu boli cię, że mam rację, a ty jedyne co możesz taplać się w swoim brodziku intelektualnym. Gdyby to wszystko nie było prawdą to byś nie miał o to takiego bólu dupy, ale ciebie to straszliwie uwiera bo chciałbyś żyć w kłamstwie, ale dostałeś prawdę na tacy i nie możesz sobie z tym poradzić.
Nie wmawiam sobie, że jestem ponad kimś bo po co, ja się po prostu
  • Odpowiedz
@WwaDdl022
Tag traktuję jako tanią rozrywkę, powtarzaj do skutku, że coś mnie boli to przynajmniej będzie jedna osoba na świecie, która w to wierzy.
Po prostu jesteś zwyczajnie tępy, zatykasz uszy, zamykasz oczy i zaczynasz tupać.
Coś jak małe dzieci, co dowodzi, że po 5 roku życia rozwijałeś się tylko fizycznie, intelektualnie stoją wyżej od Ciebie bystre zwierzęta, bo one potrafią się nauczyć czegoś nowego i wyciągać jakieś wnioski.
Nie masz
  • Odpowiedz
@lost_in_translation: Coś tam jeszcze wyjesz? Ja się zatrzymałem w rozwoju jako 5 latek? To teraz pomyśl na jakim jesteś etapie ty skoro nie masz żadnych argumentów i przegrywasz dyskusję pod każdym względem. Próbujesz zagłuszyć swój płacz obrażając mnie, to może i ukoi twoją zranioną duszę, ale tylko na chwilę.
  • Odpowiedz
@WwaDdl022 Rzeczywistość dalej ma w dupie Twoje farmazony i zwycięskie dyskusje znajdujące się jedynie w Twojej chorej głowie, równie dobrze mógłbym dyskutować z psem, bez obrazy dla tych inteligentnych zwierząt.

Ja Cię nie muszę obrażać i wcale nie chcę tego robić, idź do lustra i sam sobie odpowiedź dlaczego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz