Aktywne Wpisy
#programista15k #programista25k #pracait #zarobki #it
Panowie programiści, nie jestem z branży, ale jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć dlaczego na wykopie każdy jest programista 25k na fakturze, a raport z wynagodzenia.pl pokazuje to
https://wynagrodzenia.pl/artykul/podsumowanie-ogolnopolskiego-badania-wynagrodzen-obw-w-2023-roku
Panowie programiści, nie jestem z branży, ale jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć dlaczego na wykopie każdy jest programista 25k na fakturze, a raport z wynagodzenia.pl pokazuje to
https://wynagrodzenia.pl/artykul/podsumowanie-ogolnopolskiego-badania-wynagrodzen-obw-w-2023-roku
Lekarz_7k +53
Lekarz internista nie jest do niczego potrzebny w dzisiejszych czasach. Czuje się jak kompletny idiota gdy mówie pacjentowi to co on może wygooglowac w 10 sekund i wiem, że to wygooglował. Jeszcze gorzej się czuje, gdy musze mu wypisać recepte na lek, który on sam wie że musi brać bo również wyczytał to w googlu i bardzo często poprawnie wytypował dla siebie lek. Wszystko jest w internecie. Pacjenci mnie nie szanują, i
Jak mam nie pisać i nie dzwonić do byłego? Kocham go, tęsknię za nim, nie potrafię tak po prostu się rozstać z kimś kto był mi tak bliskim. Próbuję się umawiać z innymi, ale oni nie są nim, nikt mi go nie zastąpi. Nie ma sensu walczyć o związek, bo to nie jest nasz czas, ale nie potrafię zobaczyć przyszlosci bez niego u boku. Smuci mnie wizja, że już nigdy go nie zobaczę. Jestem po całej przepłakanej nocy, a teraz już i poranku. Nigdy nie przypuszczałam, że człowiek ma tyle łez w sobie.
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5eb934fc46fe92d49c8d05c9
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Jeśli "miłość" przejdzie, to nie była miłość, tylko przemijalne zakochanie. Od razu można się domyślić, że żaden Twój płytki związek nie trwał dłużej niż 5 lat, więc idź być wyzwoloną Lipińską gdzie indziej.
Zaakceptował: Precypitat
Komentarz usunięty przez autora
31.
Dookoła mnie jest dużo związków. Takie które się rozwijają powoli trwają juz po 10-15 lat, a takie co się zaczynają od numerków przed związkiem i bolców na pocieszenie - max dwa lata.
Istnieje znacząca róznica między miłością a zauroczeniem/zakochaniem, ale jeśli biedny człowieczek nie doświadczy tej pierwszej, to myśli że jest alfą i omegą ;)
Ja mam 33 i co z tego?
A ja znam związki, gdzie po 10 latach ludzie się rozstawali, z różnych przyczyn. W ciągu tylu lat pogląd na życie może się mocno zmienić.
Albo jeden albo drugi partner może
Wymyślasz sobie jakieś śmieszne teorie, a tymczasem ja uważam, że jeśli jakaś osoba się NIE ZMIENI przez np.2 lata, a druga i tak przestaje z nią chcieć być, to właśnie było zauroczenie, a jeśli chce dalej z nią być, to dopiero jest miłość.
Jeśli osoba się mocno zmienia, to oczywiste, że miłość partnera może ulecieć, bo ta pierwsza zmieniona nie jest już tą osobą, którą się pokochało.
Dlatego prawdziwie
Nie wkładaj mi w usta czegoś, czego nie napisałem.
Jestem w związku z prawie 10-letnim stażem, który miał swoje mocne kryzysy i prawie przestał istnieć. Mógłbym dawno dać sobie spokój i rzucić to w cholerę, ale tego nie zrobiłem, bo mi zależy.
Nie jestem w stanie powiedzieć co będzie za rok, pięć czy dziesięć, bo