Aktywne Wpisy
SzycheU +259
Wróciłem właśnie z badania bolącego jądra o którym informowałem w tym wpisie https://wykop.pl/wpis/73512965/za-tydzien-ide-do-urologa-sprawdzic-czemu-mnie-jaj
Nie spodziewałem się, że tyle osób to będzie obchodzić xD Ta strona jest niesamowita 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Jak widać na zdjęciu karty, którą otrzymałem wszystko jest w porządku. Było robione usg nerek, jajek i okolicy i wszystko jest w normie.
Skąd więc ból? Lekarz stwierdził, że wynika to z obciążenia dolnej części kręgosłupa
Nie spodziewałem się, że tyle osób to będzie obchodzić xD Ta strona jest niesamowita 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Jak widać na zdjęciu karty, którą otrzymałem wszystko jest w porządku. Było robione usg nerek, jajek i okolicy i wszystko jest w normie.
Skąd więc ból? Lekarz stwierdził, że wynika to z obciążenia dolnej części kręgosłupa
Larsberg +9
Wszyscy rok w rok dokładamy się do ich nierentownej zabawy. Trzynastki, Czternastki, Barbórki. W zamian co otrzymujemy? Największe w Polsce ognisko koronawirusa i wysokie prawdopodobieństwo zaprzepaszczenia wszystkich dotychczasowych starań - zamykania gospodarki, szkół, izolacji w domu. Wszystko to pójdzie jak krew w piach. Cały ten stres i ryzyko bankructwa wielu z nas.
Śląsk powinien zostać odizolowany od kraju jeszcze dzisiaj do odwołania, a kopalnie zamknięte.
#koronawirus #slask #polska #gospodarka #pieniadze #covid19
@klcn123: Nie no spoko, w takim razie sprawy w ogóle nie ma. Nieważne, że badania (chociażby niemieckich nurków ostatnio) wskazują na to, że wirus permanentnie w pewnym stopniu uszkadza narządy wewnętrzne, bo "życie toczy się dalej". Zasadniczo to osoby starsze na kopalni nie pracują, więc i szanse
@sylwke3100: to nie jest prawda, ministerstwo podało ile testów wykonano w województwach - i Śląskie jest w ogonie jak chodzi o procent wykrycia
Policzymy sobie... odsetek dodatnich testów:
Od najwyższych:
opolskie - 10,42% !
wielkopolskie - 9,00%
śląskie -
@Mjj48003: jako osoba mieszkająca na śląsku o niczym innym bardziej nie marze jak o odłączeniu się od tego chlewu
Szkoda ze warszafka nie pozwoli na autonomie regionu który posiada przemysl ciezki
@Awerege: można link do badań?
@klcn123: skad wiesz ze nikt nie zmarl, skoro jak sam mowisz wczesniej przez 2 miesiace gornikow nie testowano? Podobnie jak wiekszosci innych osob ktore mimo objawow nie dostaly pisemnego zaswiadczenia z sanepidu ze mialy kontakt z zarazonym, nie wygraly losu na loterii i co tam jeszcze trzeba