Wpis z mikrobloga

Jeżeli Apple by robiło rowery:

- można by kręcić kierownicą za friko, ale hamować tylko odpłatnie,

- powietrze do kół - po 5 baksów, pompować można tylko specjalną pompką przez specjalny wentyl,

- bagażnik jest, ale nie można tam niczego przewozić, bo to wbrew warunkom licencji,

- rower jedzie szybko, ale strasznie ciężko kręci się pedałami, przez co siły wystarcza na max pół dnia,

- kosztuje 3x tyle, co normalny rower - płacisz za ogryzek i stylową białą ramę,

- Apple wygrywa procesy z innymi producentami rowerów o stosowanie okrągłych kół w ich produktach.

http://bash.org.pl/4842931/

świetna interpretacja appla

#apple #bash #komputery #humor
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mohammed_Socjal: Bo tak, bo jest inne, bo jest droższe, bo jest ładne, bo nie może zrozumieć, że nie wszyscy płacą za ilość rdzeni tylko za efekt końcowy, bo nigdy z tego nie korzystał, bo nie wszędzie na świecie ceny są tak wysokie jak u nas. Powodów jest wiele :P.

@matiusmm: Wybacz, taki diss :P.
  • Odpowiedz
@matiusmm: Śmiesznym trzeba być, żeby patrzeć na poczynania jakiejś firmy. Jak ja kupuję sprzęt, to mnie nie obchodzi czy LG które zrobiło lodówkę pozwało kogoś, czy Samsung który zrobił mój telewizor dobrze traktuje pracowników i czy Asus wszystkie swoje technologie wymyślił sam czy zgapił. Patrzy się na konkretny sprzęt, te hejtowanie Apple jest naprawdę nudne, nie wiem jak bardzo trzeba się nudzić żeby to robić.
  • Odpowiedz
@Writer: tak będę kupował produkt bo jest lepszy a firma w tym czasie będzie sponsorować oddziały wojskowe które będą zabijały

abstrakcyjny przykład ale to tak mniej więcej jest - nie karmi się trolla :D
  • Odpowiedz
@Mohammed_Socjal: wrzuciłem satyryczny prawdziwy tekst na mikro a Wy mi tu dyskusje wyprawiacie, niczym fanatycy religijni że Jezus mi pomoże, Budda ocali a Magommed sprawi szczeście...

wyluzujcie, zdystansujcie, ja połowę rzeczy tutaj was trollowałem rzeczywiście, bo widzę ze wam ciśnienie idzie w górę :D
  • Odpowiedz