Aktywne Wpisy

zgarnijpremie +64
Co powiecie na #konkurs? 3 Mireczków lub Mirabelek zgarnie po 50 zł w bonie do #allegro, a jeden Szczęściarz/ra zgarnie stóweczkę (。◕‿‿◕。)
Co zrobić?
Odpowiedzieć na pytanie w komentarzu: Wycofanie gotówki z obiegu: jesteś ZA czy PRZECIW i dlaczego?
Dodatkowo (nice to have):
Sprawdź, jak zyskać 250 zł premii w banku Pekao (w tym 5 dyszek gotówce + 5 dyszek do Żabki na
Co zrobić?
Odpowiedzieć na pytanie w komentarzu: Wycofanie gotówki z obiegu: jesteś ZA czy PRZECIW i dlaczego?
Dodatkowo (nice to have):
Sprawdź, jak zyskać 250 zł premii w banku Pekao (w tym 5 dyszek gotówce + 5 dyszek do Żabki na

brednyk +51
Znany dziennikarz z Kanału o Technologii - Marcin Połowianiuk i jego pachołki chwalą się wandalizmem (wyrywaniem lusterek i wybijaniem szyb w samochodach).
#podludzie #patologia #patologiazmiasta #samochody #prawo #przestepczosc #bekazpodludzi #youtube
#podludzie #patologia #patologiazmiasta #samochody #prawo #przestepczosc #bekazpodludzi #youtube





#bojowkapiekarska
Zacząłem stosować najmniej wymagającą metodę :)
To co widać robione na zakwasie żytnim (typ 720) (50:50) i taniej mące z lidla (pszenna typ 650 i tylko 11g białka po 1,49 / kg)
Zacząłem używać excel'a z https://www.moja-piekarnia.pl/2009/10/10/hydracja/
Ja przyjąłem dla tej słabej mąki hydrację 65%, przy 70 było słabo.
A metodę przyjąłem z https://youtu.be/vmb0wWKITBQ
Skład u mnie na te dwa bochenki:
200 zakwasu żytniego (50:50)
900 pszennej
550 wody
@Esseker352: garnek metalowy, taka guza gęsiarka do pieczenia drobiu.