Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 153
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@to267224:

nie wiem do czego sie dowalasz

Dokładnie, nie wiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie zrozumiałeś mojego komentarza nic a nic, cały twój wywód mający uświadomić mi jak działa finansowanie szpitali nie ma nic wspólnego z tym o
  • Odpowiedz
@kraglapyrka: masz jakis specjalny regulamin firmowy z siepomaga ktory mowi ze zgadzanie sie z akcja to wplata kasy do nich, a nie nagranie kawalka?
Jezeli ta akcja mialaby polegac przede wszystkim na wplacie kasy na jakas firme z ktorej ch*wie ile kasy gdzie idzie, to bardzo dobrze ze wzial udzial i nie wplacil.

Zakladajac twoje zdanie ze nie wplata = nie zgodzenie sie z akcja, to ogole co to za
  • Odpowiedz
@to267224: ale z ciebie agent, dalej nie rozumiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Zakladajac twoje zdanie ze nie wplata = nie zgodzenie sie z akcja

To nie jest moje zdanie, gdzie to wyczytałeś? ( ͡° ͜ʖ ͡°). Można nie wpłacić grosza i dalej promować ideę stojąca za akcją, przez zwykłe wspomnienie o zbiórce i zamieszczenie do niej linka. Przez zwykłe podziękowanie dla służby zdrowia. Przez zwiększanie świadomości słuchaczy na temat koronawirusa.
  • Odpowiedz
@lazynmb: To ze queen pod wykopami to jedno , ale co się dziwisz , skoro rap w Polsce ma tak niski poziom. Zupełnie inna sprawa jest to , ze rap nie jest muzyka głównego nurtu w mediach. No i jeszcze jedno.. rap trzeba umieć słuchać i oceniać. Ja na przykład tego nie umiem choć od lat słucha, rapu i haha. Drażni mnie ciężki wulgarny przekaz , mnóstwo treści wurzucanych jak
  • Odpowiedz