Aktywne Wpisy

ibleedforyou +45
Już 21 alertów z ostatnich 5 miesięcy xd
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
pieknylowca +63
Ja pozbyłem się tych problemów - po prostu tam nie jeżdżę XD. Ludzi to ogólnie posralo z tymi Włochami - tego nie rób, tamtego nie wolno XD. Niektórzy to starają się być bardziej włoscy niż sami włosi #wlochy #wakacje #podroze #podrozujzwykopem
źródło: 1000004115
Pobierz

Eleganckie flow i dykcja. Bez płaczów, autotuna i lansu. Zrobiłeś to, o co w rapie chodzi. Nawinąłeś porządną zwrotę.
Ogólnie, to co się dzieje z polskim 'rapem' to jest k---a żenada. Jakieś disco polo śpiewane, więcej ubrań niż
Szok, że w ogóle rap się tutaj przebija, bo jeszcze jakiś czas temu pod każdym wykopem o rapie były komentarze w stylu "Prawdziwa muzyka to tylko Queen!!!!111".
Teraz przeszliśmy do nowego stadium gdzie rap jest akceptowalny ale newschool (autotune) już nie, więc po prostu wykop parę lat za murzynami. I do akcpetacji autotune'a dojdziemy :P
Ja
No i fajen, że krótkie bo 3/4 utworów to zapętlony refren plus jakieś bezsensowne wstawki o ruchaniu dziwek.
w ogóle są jakiekolwiek szanse na remix Obłędu Solara na streamingiach czy nie da rady przez bit z neta?