Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +607
Jeden z najbardziej irytujących gatunków człowieka xD Zapytasz takiego:
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
źródło: FD5DCB43-BE11-4459-B948-40F5AF80F50F
Pobierz
runnerrunner +2
Dotychczas używałem Yanosika wiadomo, z wzg na ostrzeżenia o suszarkach i fotoradarach. Mam jednak wrażenie, że mapy google są dokładniejsze i jakoś ogólnie lepiej ogarniają sytuację na drogach.
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
źródło: temp_file3046532179996608092
Pobierz

jestem tam już jakiś czas, zrobiłem cały kurs Academy, mam dodane 4 urządzenia: Macbook, Desktop win10, Mobilke z Android10 i iPhone 7. Przez cały ten czas dostałem jedno zaproszenie do projektu w którym o TC można pomarzyć, a limit bugów osiągnięty po kilku godzinach.
Zrobiłem repro kilku bugów i tyle. Jak mam wbić ranking jak nie ma gdzie? ヽ( ͠°෴ °)ノ
#testowanieoprogramowania
@HARDrychuCORE szkoda czasu na utest
@HARDrychuCORE: miałeś pecha. Podeślij mi ID to coś wymyślę ;)
To co pisze to stan sprzed roku -półtora, kiedy akurat byłem bezrobotny i zaangażowałem się w utest na 100%. W odpowiedzi:
-lista bugów krótka, nie raz przyjmowałem zaproszenie i okazywało się, że limit bugów zostanie osiągnięty dosłownie w ciągu kilkunastu minut
@kaaban: miałeś serio ultra pecha, w moich projektach limit błędów jeśli jest osiągany to po 4-5 dniach ( ͡° ʖ̯ ͡°) jeśli w ogóle, w większości projektu nigdy nie dolatujemy do limitu.
Jestem w cyklu gdzie zgłoszono 2 błędy. Przy jednym zgłoszonym 24 marca dalej jest pending. Błąd ma '+1' 6 zgłoszonych reprodukcji. Więc wychodzi na to ze tester czeka blisko 2 miesiące na ocenę błędu. Serio to jest zniechęcające.
@Rabusek
@Hybris: nie jesteś wrzucany przez TTLa, oni nie mają takich uprawnień :P
@Hybris: Powiem Ci tylko po wypróbowaniu różnych platform, że utest znalazł w miarę niezły złoty środek między tym ile płacą a tym ile tester musi się narobić żeby ten hajs dostać. Lepsze było tylko testlio, gdzie właśnie było płacone od godzin z góry wcześniej ustalonych i weryfikacja że tester A zgłosił coś, a B już nie, i ten B dostawał
@mfv30we4: do 35 dni
Daj ID to Cię wrzuce co czegoś, właśnie odpaliłem test, i jest tam testowanie PL języka ;)