@goferek moje skromne zdanie jest takie że są bardzo porównywalne. maguires robi robotę ale jest spoooro droższy od porównywalne robiących rrc czy tenzi
@damian_co_dalej: bawi mnie porównywanie poważnej marki, znanej na całym świecie, produkującej wyroby najwyższej jakości (a przez to też drogie) do rrc, na którym zawiodłem się za każdym... powtarzam - za KAŻDYM je*anym razem, gdy wziąłem coś od nich do ręki.
@goferek: po tenzi do kokpitu zapach truskawka straszne jasne plamy się robiły na desce i to w dwóch różnych autach. Nie wiem czy jakaś kijowa partia czy co ale nie polecam. Sam z chęcią się dowiem co fajnego przyczerni mi deskę i nie będzie się świecić jak psu j---a na wiosne
@ddk15: Zerknij na Poorboy's Natural Look. Miałem podobne wymagania jak Ty, zdałem się na polecenie sprzedawcy (kupowałem w sklepie przy studiu detailingowym). No i faktycznie, ten środek daje przyjemne, matowe, nieklejące w dotyku i pachnące migdałami wykończenie. Przyczernienie nie jest jakieś spektakularne, ale satysfakcjonujące. No i co ważne - po przetarciu daje jednolitą warstwę. Przynajmniej na Hyundaiowskich tworzywach ;)
#motoryzacja #cardetailing
źródło: comment_1588844274ECVKTyOJjiZF5OwlOLpTFx.jpg
PobierzJeszcze K2 zabrakło ci na tej liście...
rrc jest tanie. na tym kończą się ich zalety.