Aktywne Wpisy

janek_m +13
Nie wiem, czy to tylko moja głowa, czy faktycznie świat oszalał, ale odnoszę wrażenie, że nagle picie alkoholu stało się... passé. Nie mówię o patologicznym chlaniu na umór – to wiadomo, że słabe. Ale teraz nawet lampka wina do kolacji to dla niektórych powód do moralnej krucjaty.
I wiecie co? Śmieszy mnie to. Bo wygląda to trochę jak nowe religie. Ludzie, którzy jeszcze parę lat temu robili „kreskę” na imprezie i wciągali wszystko
I wiecie co? Śmieszy mnie to. Bo wygląda to trochę jak nowe religie. Ludzie, którzy jeszcze parę lat temu robili „kreskę” na imprezie i wciągali wszystko

BobrowieckiHuop +44

https://www.ni.com/pl-pl/shop/labview/select-edition/labview-community-edition.html
#labview #studia #studbaza #programowanie #it
Tak czy inaczej, LabView bez sprzętu pomiarowego od NI jest słabo użyteczne (chyba że uwolnili też jakieś fajne toolboxy).
Dzięki za news!
Komentarz usunięty przez autora
Niestety, LabView, tak jak Matlab, w Polsce zostanie tylko ciekawostką.
@pieczywowewiadrze: Osobiście nie. Znajomi którzy w tym robili zwykle byli w firmach które zajmowały się na przykład programowaniem embedded gdzie na tym pisali testy. Albo testy mechaniczne komponentów samochodowych i logika zczytywania danych napisana w LabView. Nie było to stanowisko LabView Developer czy coś,