Aktywne Wpisy

Lewusx +490
24h do wyjścia.
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
źródło: IMG_4876
Pobierz
Teuvo +64
podoba mi się na tym windows 11 że jak się zawiesi explorator plików i się go ubije przez task manager bo nic innego nie da rady zrobić to wtedy znika pasek zadań, menu start, pulpit i wszystko
lata mijają a windows wciąż to samo g---o
lata mijają a windows wciąż to samo g---o

#tesla nadal bez konkurencji ojej. A najdroższy model za 2x tyle miał prawie dorównywać tesli w wynikach ale jednak nie :/
#samochody
Jak tak patrze ze robią VW z bateriami 50kwh to mnie ciekawi kto to będzie kupował, skoro za 20k
Gdy Tesla Performance (Model S lub 3) robi 260km/h to tyle jest. GPS pokazuje 260km/h.
Za to gdy Taycan pokazuje na liczniku 260km/h i gdy komputer jechać więcej nie pozwoli to tak naprawdę może nawet 250k/h nie osiągnąć.
Potwierdzeni, np. tutaj. Im szybciej tym bardziej ściemnia: https://youtu.be/VK0oC83y4L8?t=400
Nie chce mi się teraz szukać konkretnego filmiku ale
ja tam nie narzekam na tesle ale fakt że nie wygląda to jak lambo
@JK91: i plusem bedzie nie jezdzenie Vagiem
Polestar fajnie wygląda, będzie miał ciekawe parametry to może będzie jakiś sens myśleć czy opłaca się coś innego niż tesla za 250-300k
@diogene: tak, mowie tylko o czysto wizualnej stronie
@JK91: no jako fan Tesli musze sie z tym niezgodzic, doplacasz tez do luksusowego wnętrza ;)
Przy 270 na budziku gps pokazywał 250
toż to absurd jest
@JK91: bo wbrew pozorom to co wszyscy fani Tesli gadali od dekady to prawda - budowa dobrego auta elektrycznego nie jest łatwa i nie wystarczy rzucić pieniędzy, poczekać dwóch lat i masz auto.
Potrzeba lat doświadczeń, masy porażek i światowej klasy ekspertów. A który światowej klasy ekspert pójdzie dzisiaj pracować nad elektrykami do Porsche gdzie będzie gonił lidera zamiast