Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +36
P------e ten kraj i ten chory system. Moja mama pracowała w życiu 6 lat. Urodziła trójkę dzieci i dostała emeryturę. Mój dziadek poszedł na emeryturę w wieku 50 lat, bo zakład się rozpadł i wysyłali ludzi na emerytury... Babcia też kilka lat przepracowała i też miała emeryturę.
Spróbujcie tak dzisiaj. Do tego mundurowka do niedawna, gdzie emeryci mieli po 35 lat. Górnicy. Kogoś jeszcze nie wymieniłem?
A my będzie spłacać te j----e zobowiązania
Spróbujcie tak dzisiaj. Do tego mundurowka do niedawna, gdzie emeryci mieli po 35 lat. Górnicy. Kogoś jeszcze nie wymieniłem?
A my będzie spłacać te j----e zobowiązania

annlupin +6
jakie muzyczki do wina w nocy nie wiem

Mam pytanie z zakresu #bezpieczenstwo. Koleżanka otrzymuje ostatnio dziwne #sms z różnych polskich numerów. Wygląda to zawsze jakby była pomyłka. Nigdy na nie nie odpisuje. Podała swój numer w ogłoszeniu na OLXie więc pewnie stąd tacy "oszuści" je biorą. W każdym bądź razie dzisiaj dostała #mms z takiego właśnie numeru, który automatycznie się pobrał. Tutaj pytanie, jest możliwe że telefon został czymś zainfekowany? I co to za akcja z tymi smsami? Po wpisaniu tych numerów w google wyskakuje, że inni też są w ten sposób nękani.
Będę wdzięczny za wszelkie odpowiedzi.
Pozdro!
czy telefon jest zainfekowany? raczej nie (choć może być)