Aktywne Wpisy
Lujdziarski +211
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
W końcu najważniejsze, że można pomóc a dla niektórych to rap serious business, hurr durr co ten Gonciasz tu robi (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#hot16challenge #hot16challenge2 #niepopularnaopinia
ale gonciarz wpiernicza sie na krzywy ryj po fame i wyswietlenia
Kurde no nie widziałam żeby ktokolwiek w zbiórce napisał, że od gonciarza wpłaca. Xd wstyd
@Prozdrowotny:
Dzięki
Dobrze, że promuje akcje.
Np samemu wpłacić dobry kwit albo powiedzieć o zbiórce na swoim zwykłym filmie który i tak te jutuberzyny by zrobiły, a nie się w--------ć bez nominacji w coś co jest na fali i im podbije zasięgi
Wyłącznie atencyjna zagrywka i nawet z tym k---a nie handluj
To jest ten hype dzieciaku o który się biją te wszystkie frizy i ta cała pajacerka
Obejrzałeś minutowy film
Zostaw łapeczke w górę
I subika na kanale
I ogladaj mnie wiecej żebym zarabiał z reklam i z dili
Widzę mamy do czynienia z eksperte w branży XD
I na tysiąc procent każdy nie odpali żadnego filmy gonciarza przez następne pół roku, no nie?
Próba badawcza w postaci mirka Eoon daje nam wiarygodny obraz wszytkich którzy zobaczyli brzydka16, a nie oglądają regularnie gonciarza
A tak wgle to zeszliśmy z tematu trochę chyba, bo nie dałeś mi żadnego kontrargumentu, że to nie była czysto atencyjna zagrywka