Aktywne Wpisy

WielkiNos +152
Wyszłam sobie dziś o 6:00 na spacer. Idę ulicą, a na trawniku tuż obok chodnika jakiś psiarz wysrywa właśnie swoje 2 psy. Jeden z nich, ten który był już chyba po nagle sie odwrócił i chciał mi skoczyć do ręki uje ać. Psiarz zdążył psa w ostatniej chwili pociągnąć mocno za smycz. Przeprosił.
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że po czytaniu tych wszystkich psiarskich wysrywów na różnych forach i grupach ja wiem dlaczego
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że po czytaniu tych wszystkich psiarskich wysrywów na różnych forach i grupach ja wiem dlaczego
źródło: temp_file2030933746967374700
PobierzJak mieszkam na wsi i kupuję napoje w lokalnym sklepie to gdzie mam to co mam zrobić z butelkami/puszkami?
#butelki #systemkaucyjny
#butelki #systemkaucyjny

źródło: comment_1588374882pHsdnuGB09SlhGG5RSYCng.jpg
Pobierzźródło: comment_15883750075W1M0hjWhtN2MMF1ZwtwWe.jpg
PobierzŻartuje, zajebista robota ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_15884148108sG9kqF0u0qesPcSmD4xmO.jpg
PobierzZależy na ile wycenisz i w jakim standardzie. Tutaj za zeszycie samej miedzi wyszło 5100, do tego światłowody, ale w 6000 się zamknie ta szafa.
@sheepman Dzięki
źródło: comment_1588415760AJbu7YxXdVdpmVLVPnFfJu.jpg
PobierzAle fakt z grzebieniem wychodzą jak od linijki.
@PiersiowkaPelnaZiol: To sarkazm?
Każdy poskłada tak szafe jeśli nie zależy mu na czasie.
Z lanem sam zacząłem kombinować, później zrobiłem certyfikaty z AMP-a, ale to tylko teoria.
Co do estetyki to nie wiem czy ok, pierwsza swoją szafę zrobiłem tak jak tą i przez te lata nie widzę u siebie progresu.
Kiedyś pracowałem dla Centertela, widziałem jak tam to wygląda na centralach i
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1588441030gWEm3CqRGcuMMafRq6gTAO.jpg
Pobierz