Aktywne Wpisy
Ej wykopki, dlaczego już nas nie straszą dziurą ozonową? #pytanie #nauka #fizyka #globalneocieplenie
meemphis11 +39
#famemma #danielmagical
Czeczeni teraz chcą dojechać tucznika
Farmazeusz dalej farmazoni
Pies Wardęgi nazywa się tak samo jak dziecko seksmasterki
Ludzie i to ja jestem #!$%@?ęty? #gra my?
Czeczeni teraz chcą dojechać tucznika
Farmazeusz dalej farmazoni
Pies Wardęgi nazywa się tak samo jak dziecko seksmasterki
Ludzie i to ja jestem #!$%@?ęty? #gra my?
Jak widać w Trójmieście TSUNAMI nabiera siły. A może to dopiero rozgrzewka zanim się zacznie prawdziwa jazda w górę?
#nieruchomosci
Barometr cen trójmiasto.pl te narzędzia wyszukiwania najbardziej oddają sytuację trójmiejskiego rynku
Mediana cen.
Ten wykres to saneczki na torze, które za chwilę zalicza ostry zjazd XD
Komentarz usunięty przez autora
Ja wrzuciłem jeden wykres dla całego Trójmiasta, uwzględniający wszystko, natomiast Ty wrzucasz Gdynie, gdzie był chwilowy pik i Gdańsk z linia prosta i niby co chcesz tym pokazać? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No dobrze, ale nadal na wykresie Gdańska i Gdyni jest uśredniona linia stała, a nie spadkowa
Co do wiosek i obrzeży to przyznam Ci rację, jeśli chodzi o stabilność cen ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zastanawiam się czy jesteś związany z branżą nieruchomości, czy po prostu #!$%@?łeś się w kredyt na 30 lat na górce?
Ale jakie to ma znaczenie?
Ja po prostu kisne z was bo dwa miesiące temu pisaliście jakie to za miesiąc nie będzie poerdolnięcie xD
Zastanawiam się po prostu kto może być aż tak zdesperowany żeby tak zaklinać rzeczywistość i codziennie spamować dowodami anegdotycznymi :)