Wpis z mikrobloga

Jakieś sprawdzone sposoby na pozbycie się brzucha i boczków? Klatę i łapy mam chude, a brzuch ulany . Nogi duże, ale raczej umięśnione niż grube (z 15 lat ganiam za piłką). Jakiś czas temu wprowadziłem dietę mż i godzinę dziennie na rowerze stacjonarnym. Waga trochę spada, ale sylwetka imo nic się nie zmienia.
#silownia #dieta #mirkokoksy #zdrowie
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@patrolez: z wagą to najmniejszy problem dla mnie, bo średnio mnie interesują cyferki na wadze - chciałbym dobrze wyglądać. Ważę się tylko po to, aby kontrolować czy cokolwiek się zmienia i malejąca waga to jedyne co mnie motywuje do codziennego wysiłku i mniejszych posiłków. Wolałbym jednak widzieć poprawę w sylwetce niż na wadze.

Według tego ostatniego wzoru, jak zaczynałem miałem 5,5 kg nadwagi, został jeszcze kilogram, no ale ta sylwetka
  • Odpowiedz
@Kasahara: tak jest, planowałem zrzucić brzuch i potem jakoś się doedukować i zdrowo rozbudować górę, żeby właśnie brzucha nie ulać, ale mam wrażenie, że jak zejdę do wagi wskazującej niedowagę, to ciągle brzuch będzie ulany xD
Chyba do lekarza jakiegoś muszę śmignąć
  • Odpowiedz
@WincentyKadlubek: no to mniej jedz i się więcej ruszaj. Jak chcesz widzieć efekty to regularnie mierz obwód bebzona albo rób zdjęcia i se porównuj co tydzień, tak po prostu nie zobaczysz różnicy jak będziesz się codziennie przeglądał, tak samo jak nie widzisz na co dzień ze się pasiesz.
  • Odpowiedz
@WincentyKadlubek:

Jeśli nigdzie indziej nie będzie tłuszczu, to stamtąd zejdzie. Na durne wzory nie patrz.
Lekarz ci nic nie pomoże; bez sterydów wiele w tym aspekcie nie zmienisz. A te tylko byś dostał przy poważnym niedoborze testosteronu i to też z wieloma problemami
  • Odpowiedz
@WincentyKadlubek: jak masz mocne nogi, oponkę i bebech a wątłą „górę” to niestety jedyne co pozostaje to Silka i praca nad górnymi partiami tułowia.
Plecy, barki, łapy i o czym wiele osób zapomina to mięśnie skośne brzucha (dużo ważniejsze niż sławny „sześciopak”) Klatka piersiowa tez zmieni postrzeganie sylwetki.
W takim wypadku siłka, trener i solidna dieta.
Po roku czasu solidnego treningu się nie poznasz.
Ja od czerwca zeszłego roku zgubiłem
  • Odpowiedz