Aktywne Wpisy
ssauczo_pauczo +25
Moja babcia ostatnio (jakoś po wyborach...) stała się mega nerwowa. Dziś odwiedziłem ją z pięcioletnią córką. Młoda poszła umyć ręce, babcia za nią #!$%@? chyba jej pomóc. Oblała młodą wodą, po czym ją za to #!$%@?ła. Młoda się słusznie wkurzyła. Babcia zaczęła swoją tyradę, grubą jak nigdy. Zamknij mordę gówniaro, zamknij się debilko, po łapach jej dała itd. Wyszliśmy.
Prawdopodobnie to był ostatni raz, kiedy widziała wnuczkę na oczy.
Oczywiście to moja
Prawdopodobnie to był ostatni raz, kiedy widziała wnuczkę na oczy.
Oczywiście to moja
speed_i +1
Jaki telewizor kupić? Chcę kupić 60 cali.
W tej chwili mam 13 letniego Soniacza 55 cali Full HD.
W tej chwili mam 13 letniego Soniacza 55 cali Full HD.
Jaki telewizor kupić?
- 8K 20.9% (43)
- 4K 68.9% (142)
- Full HD 10.2% (21)
Po dwóch miesiącach firma ta, ten agregat, wysyła do mnie e-mail, że mam im dopłacić hajs. Po kontakcie z mojej strony okazuje się, że życzą sobie dopłaty do tamtej właśnie paczki. Pytam zatem dalej za co, bo nie informują - za wagę.
Zapytałem skąd różnica w wadze - bez odpowiedzi. Odpisują natomiast w kolejnym e-mailu, że nie mogą odpisać na e-mail, bo mogę do nich pisać jedynie przez ich formularz na stronie www i cześć. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Proszę ich o przesłanie jakiegoś protokołu z ważenia - info od kuriera ile to wg nich faktycznie ważyło, fotki, punktu regulaminu do tego, no czegokolwiek. Nic, kamień w wodę.
Za to dostałem info, że mogę złożyć "reklamację do faktury". xD
Teraz zaczynają się cuda, bo straszą mnie windykacją. Kwota nie jest duża, paczka fajek, ale nie o to chodzi.
Firma może sobie tak ot, z dupy wystawić fakturę na kogoś na 10, 50, 1000 zł, bo było niby cięższe, bez przedstawiania jakiegokolwiek potwierdzenia tego faktu, a potem nękać windykacją?
Trochę mi się to nie mieści w głowie. Zatem jak mi podłożą fakturę na 5000 zł, to tylko sąd? xD
#kurier #kurierzy #superpaczka #apaczka #pomocy #afera #prawo #przepisy #reklamacja #windykacja #niewiemjaktootagowac #dpd #dhl #ups
Obrazek dla poprawienia nastroju. xD
A szło UPS.
Teraz DialTone mnie nęka bo przejęli dług od Sendit, ale mam na nich #!$%@?. Niech zaczną rozmowę od protokołu.