Wpis z mikrobloga

To łapcie brzydsze - tylko właśnie ten problem - facet który ciężko zapracował na swoje nowe walory nie zadowoli się już nawet pasztetami - sam bym siebie brzydził gdy po latach morderczej pracy wziąłbym leniwą 3/10 bo dopiero po pracy łaskawie zmieniła o mnie zdanie.

@Zly_CzlowiekXD: to jest chyba najważniejsza rzecz z tego tekstu i rzadko kiedy tutaj poruszana. Jak egoistycznym bytem trzeba być by dokładnie coś takiego pisać komuś
  • Odpowiedz
@Zly_CzlowiekXD: Możesz dodać do następnego wpsiu, że rodzice wiedzą podswiadomie o wartości wyglądu kobiet w życiu więc dużo częściej inwestuja kasę w naprawianie icj defektow nierzadko do tego je zmuszając.

Aparaty ortodontyczne, operacje nosa itp. Przynajmniej w Polsce ja widzę dużo więcej zaniedbanych młodych facetów niż kobiet.
  • Odpowiedz
@Oseghe: A ja widze więcej zaniedbanych kobiet, rzadko kiedykolwiek obczajam osobnika swojej płci. Jakieś statystyki czy tylko na podstawie "mi się wydaje"?
  • Odpowiedz
@KRISSVector: Dobrze wiesz, że nie masz racji, i jeszcze pogrążasz się tym "wyłącznie":) Blackpill zbiera dane z psychologii ewolucyjnej, socjobiologii, psychologii, w tym behawioralnej, socjologii, antropologii - i to nie wszystko.
  • Odpowiedz
Nie rozumiem dalej tego tak ostrego podziału. A nawet jeśli, to źle? Jakbyś chciała, by to wyglądało, by fundamenty naukowe były mocniejsze?
  • Odpowiedz
@TrzyQn: Właśnie przydałoby się zrobić badania na ten temat, ale nie wiem wśród ilu znajomych słyszałeś o operacjach plastycznych/estetycznych różnych części ciała za młodu. Ja tylko od koleżanek, nigdy od kolegów.
  • Odpowiedz