Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@advert: nie o to chodzi, ja wcale nie napisałem że mam awersję do kobiet czy coś takiego. Krytykuje ich negatywne zachowanie a ty ich bronisz, to się nazywa białorycerzenie bo nie dostrzegasz prawdy, taki dysonans poznawczy.
  • Odpowiedz
@PokornyJanusz: napiszę Ci tylko jedno, bo nie jestem w stanie znieść tego przegrywowego gadania. Nigdy nie miałem problemów z powodzeniem ( ͡° ͜ʖ ͡°). Obecnie jestem w związku. R00cham. A Ty co? Najwyżej możesz sobie fapać do .jpg i płakać, że kobiety to s00ki, bo nie chcą się wiązać facetami, którzy mają kupę w głowie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@co_jest: kobiety to suki z natury (σ ͜ʖσ) chwalenie się że ruchasz świadczy o tym że masz mentalność 14 latka ( ͡° ͜ʖ ͡°) ps : mamy 2020 i nie wyobrażam sobie że ludzie fapaja do jpg ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
nie dostrzegasz prawdy

@PokornyJanusz: to jest "prawda" tylko w waszym urojonym świecie. laska sobie zrobiła zdjęcie, a ty dostałeś wścieklizny że się oferuje jak koń na sprzedaż, pokazuje szońską naturę, no przecież ty nienormalny jesteś xD

Tak, wmawiaj mi niechęć i frustrację do kobiet, bo zauważam rzeczy, których ty nie :D :D

jest specjalne określenie na ludzi, którzy widzą rzeczy, które nie istnieją - schizofrenicy ;) a biorąc pod uwagę
  • Odpowiedz