Wpis z mikrobloga

@laaalaaa: akurat w mim przypadku to samochód wręcz odwrotnie, nie dość że boję się komunikacją jeździć to i czas dojazdu do pracy spadł mi o ponad połowę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@padobar: na wykresie sprzedaż wina w górę to mi się skojarzyło z tym jak alko wpływa na kobiety.. wiem że po alko dziewczyny są fajne i ruchabable bardziej no ale niestety coś za coś
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Dru_Gru: o kruci, za 2k to już kupisz chyba nawet z szybami w prądzie! ( ͡ ͜ʖ ͡) Takie zdrowe Seicento w wyposażeniu ABS na spokojnie kupisz za jednego tysiączka
  • Odpowiedz
@Kiedys_Mialem_Fejm: kurde, kupujesz 30 kg różnorakiego jedzenia, cześć rzeczy na próbę, cześć zjesz "bo tylko tydzień po terminie" Pewno są tacy, co zjedzą wszystko. Bo przecież "popsute było tylko z wierzchu" . I wtedy docenisz papier toaletowy.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Dru_Gru: a czy ja gdzieś napisałem, że czegoś nie masz? Piszę właśnie, że za 2 kafle już kupisz bogatą wersję wyposażenia, bo zdrowego golasa za 1k znajdziesz (wiem, bo akurat znajomi sprzedają). Zresztą o samym golasie na dojazdy pisałem informacyjnie, że da się spokojnie taniej.
Zdrowia i bezawaryjnej jazdy życzę.
  • Odpowiedz