Aktywne Wpisy

mirko_anonim +44
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Różowy pasek kręci mi dym, że dostała za mały bukiet ode mnie z okazji obrony (9 długich róż), bo napatrzyła się na psiapsi która dwa dni wcześniej dostała taki wypasiony ogromny bukiet od swojego oskarka. Mi jakoś przykro, bo chciałem jej sprawić przyjemność, a okazało się, że rozmiar jednak ma znaczenie
#logikarozowychpaskow #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Różowy pasek kręci mi dym, że dostała za mały bukiet ode mnie z okazji obrony (9 długich róż), bo napatrzyła się na psiapsi która dwa dni wcześniej dostała taki wypasiony ogromny bukiet od swojego oskarka. Mi jakoś przykro, bo chciałem jej sprawić przyjemność, a okazało się, że rozmiar jednak ma znaczenie
#logikarozowychpaskow #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

Megasuper +56
źródło: temp_file1857237403232171416
Pobierz

źródło: comment_15874466509962AY5PEz1wwJ1C7gF7Zh.jpg
Pobierzźródło: comment_15874598408ijkOiLD5GwwCuESIzGwdX.jpg
PobierzZnacznie lepiej ustawić 2 budziki ~20 min od siebie niż 5 co 5 minut.
@Bover: dokładnie to robię i to od czasów szkolnych :)
Próbowałam ustawiać sobie budzik trochę wcześniej, żeby móc poleżeć w łóżku 10 minut dłużej (nigdy nie zasypiałam, bo mam już coś takiego, że wiem, że nie mogę i tyle), ale to dawało tylko tyle, że jeszcze mocniej nie chciało mi się wstać z łóżka, bo tak wygodnie się leżało. Testowałam dwa budziki, gdy chodziłam
@wojtas_mks: bzdura :p
Odkąd man dziecko, spie jescze gorzej i dużo więcej rzeczy mnie wybudza :p
@agaja: Nie mówię o jakości snu i wybudzaniu, bo mam tak samo, ale o zasypianiu ( ͡° ͜ʖ ͡°)