Aktywne Wpisy
Siema, kiedyś wyczytałem w regulaminie że użytkowanie więcej niż jednego konta grozi banem, w związku z tym mam pytanie, mam konto już trochę lat, teraz moja dziewczyna zakłada swoje na swoim laptopie, wiadomo że #moderacja zobaczy tylko adres zewnętrzny i dwa konta, czy dostanę bana?
noipmezc +4
wpisujcie wasze ulubione batony
oto muj
nie wiem co oni robia z tymi orzechami ale sa zajebiste
oto muj
nie wiem co oni robia z tymi orzechami ale sa zajebiste
#hejt #motocyklisci #gorzkiezale #wroclaw #niewiemjaktootagowac
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Teoretycznie możesz iść pod przedszkole sprzedawać heroinę, w praktyce - jak cię złapią, to masz przypał. Czcze gadanie.
Sam jadąc moto, przekonałem się, że muszę patrzeć w lusterka xD bo moto jest wszędzie.
Moje wszystkie spełniają normy i mają aktualne badania techniczne.
Jeśli jakaś paniusia uważa, że cały świat kręci się wkół niej to niech sobie poczta jakie są normy hałasu dla jednośladów i czy graniczne wartości nie są głośne
Pokaż mi paniusiu jeden >50KM motocykl który wyjeżdża z fabryki z emisją hałasu poniżej 80dB. Jeden.
Jakoś nikomu nie przeszkadzają syreny czy lotniska, ale jak ktoś ma, a ja nie mam to tak mnie d--a piecze jakby miała pęknąć wzdłuż i w poprzek jednocześnie.
Właśnie porównałeś przeciętnego obywatela używającego osobistego środka transportu do LOTNISKA i SYRENY xD
Jak ktoś puszcza w autobusie rapsy na pełen regulator to też mi się to nie podoba, to też oznacza że zazdroszczę takim osobom?
xDDxD
Mieszkam w mieście w przeciwieństwie do ciebie. W promieniu kilometra mam bardzo duży szpital, największy w polsce stadion żużlowy, tor wyścigowy, lotnisko, linię tramwajową, a kilka kilometrów dalej jeden z większych poligonów artyleryjskich w rej części europy. Nikt w mieście nie narzeka na hałas, bo to naturalne środowisko hałasu. Tym bardziej na hałas mieszczący się w ustawowych normach.
Ponadto kończyłem szkołę w której tłumaczą, że nie mamy obecnie technologii