Aktywne Wpisy
Megasuper +5
Największym błędem Polski było wspieranie Ukrainy w tej wojnie. Putin się na nas #!$%@?ł choć wcześniej nigdy Polsce nie groził. No i Ukraina też ma w dupie Polskę i 0 wdzięczności xD no i na #!$%@? nam to było? #ukraina
officer_K +90
Przypominam, że tego samego kremlowczyka wybielają k0nfiarskie onuce.
#k0nfederosja
#konfederacja #bekazkonfederacji #k0nfedepis #bekazk0nfedepisu #bekazprawakow #bekazpodludzi #sejm #sykulski #onuce #rosja #bialorus #ukraina #polska #wojna #neuropa #polityka
#k0nfederosja
#konfederacja #bekazkonfederacji #k0nfedepis #bekazk0nfedepisu #bekazprawakow #bekazpodludzi #sejm #sykulski #onuce #rosja #bialorus #ukraina #polska #wojna #neuropa #polityka
Zastanawialiście się kiedyś jakby wasze życie wyglądało jakby wasi rodzice włożyli więcej wysiłku, pieniędzy, uwagi w wasz rozwój?
Przecież mogli was motywować do nauki, wynagradzać wasze sukcesy, kibicować, podrzucać nowe pomysły, zapisać was na dodatkowe zajęcia, wysyłać na wycieczki zagraniczne żebyście poznawali świat, potem wysłać na lepsze studia, pokazać możliwości, że świat nie kończy się na dobrej pracy i własnym mieszkaniu.
Im jestem starszy tym jak wiele możliwości daje świat, a jak mało tych możliwości poznałem na etapie mojego rozwoju.
#rozwojosobisty #rodzice #nauka #dojrzewanie