Aktywne Wpisy
JamesJoyce +248
#programowanie #programista15k #sztucznainteligencja #uniaeuropejska
I tak to jest w naszym europejskim poletku.
I tak to jest w naszym europejskim poletku.
Kagernak +55
Do pracy przyszła nowa dziewczyna, nawet spoko, całkiem ładna (wyższa ode mnie xd), ogarnięta, dobrze się z nią gada, tylko gust muzyczny ma c-----y, ale mniejsza z tym. Pracuje u nas dopiero drugi tydzień a dzisiaj tak znikąd do mnie wypaliła czy nie chciałbym z nią wyprowadzać psy ze schroniska. Ja byłem nieźle zdziwiony bo w końcu się znamy niecałe dwa tygodnie a ona już takie coś mi proponuję, ale jej odpowiedziałem
Jednak nie mogłam tego zrobić tak prędko, ponieważ przebywałam na kwarantannie, do tego potem były święta i zwróciłam je dopiero po 19 dniach (nie 14 jak w ustawie), ale w ulotce dołączonej do opakowania bylo napisane, że przewidują na to 101 dni.
Jednak zwrot nie został przyjęty, ponieważ według nich produkt nie był "nowy, nieużytkowany", a zdjęcia do dokumentacji dołączyli prawdopodobnie nie z moimi butami, ponieważ nie posiadają one takich wad!!! (Przetarcia, zagięcia) Jedynie trochę kurzu na podeszwach i to tyle.
Piszę ten post w nerwach, najwyżej potem podlinkuje imgura ze zdjęciami.
Proszę, powiedzcie co zrobić... Pisać do nich maila (co napisać?), składać sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta czy po prostu odsprzedac te buty gdzieś na #olx?
#januszebiznesu #buty #sklep #prawo