Wpis z mikrobloga

@lenovo99: W sumie nie wiem jak w końcu będzie wyglądać tworzenie postaci, ale u mnie gra gdzie można tworzyć swoją postać automatycznie traci i ma minus dwa do oceny. Wiem nobodykiers, ale ja lubię jak gra jest spersonalizowana, ma swoją konkretną historie i głos. Mimo, że lubie np taki Far Cry, to przeszkadza mi to, że ta postać się nie odzywa i jest taka bezpłciowa. Dla porównania taki Witcher czy
  • Odpowiedz
@lenovo99: ja to mam caly czas beke, z tych ludzi co sie tak pruja ze hurr durr transa bedzie sie robic XD, te same osoby po premierze beda kisnac do monitora ze zrobily sobie babe z kutasem XD
  • Odpowiedz
totalnie straciłem zainteresowanie tym tytułem. Nawet nie wiem na kiedy premierę przełożyli, więc mała strata.

@ZmutowanaFrytkownica: Twoja strata ;) jestem przekonany, że gra będzie wyborna. Może nie jak Wiedźmin 3. ale blisko. Redzi pokazali, że umieją zrobić dobrą grę.
  • Odpowiedz
@Shishu: Może ta gra będzie miała jakiś nowatorski gameplay czy coś - ale większość ludzi jednak konsumuje oczami, a w gameplayach gra wygląda bardzo podobnie do dziesiątek innych FPS-ów, które już są na rynku... tak wiem, że to niby jest RPG, ale nie widać, żeby miało to specjalny wpływ na ogólne wrażenie z gry.
  • Odpowiedz
@Qwertylion: @ZmutowanaFrytkownica:
No tak bo w W3 był kunsztowny system walki z miliardem niuansów. No k---a chyba nie i nie o to chodziło w Wieśku, mimo zwykłego siekania z nieskończonym unikaniem gra była świetna. Myślicie że cdp odkryje Amerykę z systemem strzelania w Cyberpunku? No otóż nie sądzę, ale myślę że gra będzie stała raczej światem, fabulą, postaciami i questami pobocznymi niż szczekaniem.
  • Odpowiedz
nie zdziwię jak go nie ujrzymy w ogóle

@SzczeryChopak: przecież ta gra jest już skończona i oceniona przez ESRB, etc.

Jakim niby cudem miałaby nie wyjść? Oni już podobno tylko naprawiają bugi. Mają zapowiedziane multi do tej gry jakoś tak na 2022. Nie ma żadnych szans na to, że ta gra nie wyjdzie.
  • Odpowiedz
Do listy grzechów trzeba jeszcze dodać tragiczny polski dubbing który łączy wszystkie grzechy tej branży w Polsce, czyli: zbytnia teatralność, brak emocji itd

@szymon362: O, były już gdzieś próbki polskiego dubbingu CP2077?

@Wrath_of_the_Tyrant: Przekręciłeś słowa @SzczeryChopak. On przecież nie napisał, że gra nie wyjdzie, tylko że nie zdziwi się jak go nie ujrzymy w ogóle. Możemy go nie ujrzeć, bo wszyscy umrzemy, oślepniemy albo padnie internet,
  • Odpowiedz
@Jan_K: W październiku na Poznań Game Arena był pokazany gameplay z Gamescomu, tylko że w pełnej polskiej wersji. Ale kazali nie nagrywać więc pewnie nigdzie tego nie dostaniesz
  • Odpowiedz