Aktywne Wpisy

jmuhha +15
Wytłumaczy mi ktoś jak to możliwe, ze na osiedlu gdzie mieszkania są >900k w górę a słysze rano jak ktoś używa takiego czajnika?
trzymajcie mnie ლ(ಠ_ಠ ლ)
#nieruchomosci
trzymajcie mnie ლ(ಠ_ಠ ლ)
#nieruchomosci
źródło: 1000018422
Pobierz
Hej, proszę o opinię. Rekrutując się na AGH dostałem się na inżynierię obliczeniową, która wydaje się ciekawa pod względem matematyczno-informatycznym, a nie dostałem się na elektronikę (w tym roku próg był dużo wyższy niż w poprzednim). Dodatkowo najprawdopodobniej dostanę się na prz na elektronikę i automatykę i robotykę. Jeżeli chodzi o zainteresowania i preferencje, to chciałem kierunku łączącego wiele dziedzin jak właśnie elektronika, by później móc wyjechać na kilka lat za granicę
Co powinienem zrobić na twoim miejscu?
- Inżynieria obliczeniowa na AGH 37.6% (115)
- Automatyka i robotyka PRZ 33.7% (103)
- Elektronika PRZ 12.1% (37)
- Ryzykować i czekać na 2 turę na elektronikę AGH 16.7% (51)

Dajmy na to questy poboczne: idź tam, znajdź kogoś, ubij wrogów. Po czymś takim spodziewałbym się wstępu do kolejnego w miarę dobrego questa, ...z fabułą, ...a tu koniec po 3 minutach od rozpoczęcia.
Pokraczna jazda koniem to śmiech na sali. Zarządzanie ekwipunkiem nieintuicyjne. Eksploracja nie wciągająca.
Zastanawiam się czy nie poddać gry po 15 godzinach, główny wątek jeszcze mnie trzyma przy grze.
...a czeka #farcry5 do ogrania