Aktywne Wpisy
kamil-talaga-18 +446
Dobra jestem za tym żeby pis obalić, ale jak słucham cały czas kobiety to kobiety tamto wszystko dla kobiet to zaczyna mnie irytować jakby faceci nie istnieli w Polsce. Czy opozycja może zrozumieć i nie popełniać cały czas tego samego błędu czyli nie liczenie się z mężczyznami
#marsz #bekazpisu #marsz4czerwca
#marsz #bekazpisu #marsz4czerwca
Couisi +364
#!$%@? z inflacją, #!$%@? z #!$%@? gospodarka, #!$%@? z upadkiem moralności w debacie publicznej, #!$%@? z upartyjnieniem każdego aspektu życia, #!$%@? z #!$%@? się religii w politykę. Najważniejszym problemem jest to, że kobiety nie mogą sobie wyskrobać dzieciaka!! Ta opozycja to dno dna
#marsz4czerwca #marsz #protest
#marsz4czerwca #marsz #protest
https://youtu.be/knxP-3Tipxc
https://biznesfan.pl/970/poznanski-pitbull-michal-koltys-wraca-na-salony
@malwinka1
Gość jest bucem ale uważacie, że drzwi też powinien odpuścić?
Niech potrąci z kaucji a nie bawi się w jakieś filmiki. Wtedy sprawa skończy się w sądzie, ale na to najwidoczniej szkoda mu czasu i zachodu.
Gościu zainwestował i wynajmuje mieszkanie o podwyższonym standardzie - flipper, tfu niech ginie! Jak ludzie wrzucają jakieś dziadowskie ogloszenia i napiszą, że apartament, to Janusze, tutaj mieszkania naprawdę eleganckie o wysokim standardzie, ale też nie może powiedzieć apartament, bo są za małe xD
Dziewczyna wyrządziła mu szkody, próbowała je nieudolnie zatuszować, okłamała gościa, złamała umowę - zły prywaciarz, to normalne użytkowanie!
Co byłoby dopiero nienormalne
Koleś chce sprawiać wrażenie poważnej firmy wynajmującej wysokiej klasy apartamenty dla znanych i bogatych, a nawet nie zarezerwował sobie kasy na sprzątania mieszkania i musi najemczynię ganić na youtubie bo bałagan zostawiła xD Straty to naturalna część biznesu, przez ten filmik gość wychodzi mega nieprofesjonalnie. Na miejscu potencjalnych najemców już dawno bym go skreślił.
Polaczki nic nie szanują. Co innego jak się wynajmuje 2 lata i rzeczy się niszczą jak np przetarcia na kanapie, a co innego takie
Tylko stłuczona rama i materac? A wkładka zbliżeniowa z kluczem? A zasłona? A podłoga? Na filmiku tego nie zobaczymy, więc ciężko ocenić, ale jeśli faktycznie jest podziurawiona szpilkami to wykracza to poza normalne użytkowanie.
Obstawiam, że jakby nie te rzeczy i uczciwe podejście do sprawy, to pewnie w ogóle nie spojrzałby na kubki, toster, czajnik a
Komentarz usunięty przez autora
A jak ktoś dba o swoje rzeczy to jest dla ciebie oderwany od rzeczywistości no to fajnie.
Ja prowadzę drobna działalność w wykończeniowce i dbam o swoje rzeczy tak, że głupie blachy mi służą po 3 lata. Jak ktoś pracuje
Że co? Ta kiszka meblowana w Ikei nie ma nawet 30m2 XDDDD