Aktywne Wpisy

DziobakPepe +3
Dlaczego nadal nie produkuje się aut jedno osobowych? wyglądem przypominających tesle y tylko mniejszy
Przecież zdecydowanie większość przejechanych km jest przejechanych w pojedynkę w samochodach 5 osobowych.
Ile było by zysku na tym że były by tańsze i mniej miejsca zajmowały by.
Po prostu bardziej całej branży opłaca się produkować duże samochody nawet jak komuś bardziej pasował by jednoosobowy.
#motoryzacja #tesla #pytanie
Przecież zdecydowanie większość przejechanych km jest przejechanych w pojedynkę w samochodach 5 osobowych.
Ile było by zysku na tym że były by tańsze i mniej miejsca zajmowały by.
Po prostu bardziej całej branży opłaca się produkować duże samochody nawet jak komuś bardziej pasował by jednoosobowy.
#motoryzacja #tesla #pytanie
źródło: obraz_2025-10-29_150135629
Pobierz
CoDwa +77
Widzę że wykopki wniebowzięte bo nierząd chce dowalić programistom na B2B przez co nasz wspaniały budżet "zaoszczędzi" 2 miliardy.
Tymczasem:
- Google Poland - 1.5mld przychodu i 37,9 mln zł CIT (2.5%)
- Facebook Poland - 1,82 mld zł i 10,6 mln zł CIT (0.582%)
- Chcesz fakturę od mechanika albo budowlańca - paniee nikt nie bierze, jak pan koniecznie chce to doliczam 23% tylko muszę znaleźć numer do ksiegowej bo zapomniałem jak
Tymczasem:
- Google Poland - 1.5mld przychodu i 37,9 mln zł CIT (2.5%)
- Facebook Poland - 1,82 mld zł i 10,6 mln zł CIT (0.582%)
- Chcesz fakturę od mechanika albo budowlańca - paniee nikt nie bierze, jak pan koniecznie chce to doliczam 23% tylko muszę znaleźć numer do ksiegowej bo zapomniałem jak

Jestem tutaj nowy ale dziele sie z Wami nasza realcja filmowa z Libanu.
To bylo 2-gie podejscie do odwiedzenia tego kraju, gdyż kilka lat temu nie bylo nam dane sie tam dostać, gdyż dzien przed wylotem miał miejsce zamach terrorystyczny.
Teraz, końcem lutego udalo nam się wreszcie dotrzeć gdzie bylismy w centrum prostestów antyrządowcyh w Bejrucie.. Znajdziecie tutaj duzo informacji praktycznych ale tak spojrzenie na obecna sytuacje polityczno-społeczną w Libanie
Prośba o wykop: https://www.wykop.pl/link/5444047/liban-co-musisz-zobaczyc-i-wiedziec-o-szwajcarii-bliskiego-wschodu/
Zapraszam do obejrzenia!
#rudeiczarne #liban #bliskiwschod #azja #swiat #polityka #podroze #zainteresowania #historia
źródło: comment_1586618961SfHvsqpli0ReDFT842fQRg.jpg
Pobierz