Aktywne Wpisy
Polejmnie +28
Kiedy bezmyślna madka i kierowca BMW spotykają się na pasach #rozowepaski #matki #wypadek #polka #wykop40plus #bmw
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy moglibyście być z kobietą 25-28 lletnią która poszła na studia kilka lat później (powoden były problemy rodzinne, osobiste, finansowe) i studiuje np. pielęgniarstwo, stomatologię albo inny wymagający kierunek?
Boję się że do końca życia będę samotna bo nikt nie zechce się z tego powodu ze mną związać.
#zwiazki #mirabelkaszukamirka
───────────────────
Czy moglibyście być z kobietą 25-28 lletnią która poszła na studia kilka lat później (powoden były problemy rodzinne, osobiste, finansowe) i studiuje np. pielęgniarstwo, stomatologię albo inny wymagający kierunek?
Boję się że do końca życia będę samotna bo nikt nie zechce się z tego powodu ze mną związać.
#zwiazki #mirabelkaszukamirka
───────────────────
Jedyną rzeczą, którą jeszcze chciałam zrobić na odchodne jest #pokazmorde. Czy są wśród was życzliwe osoby, które delikatnie, ale wciąż szczerze powiedziałyby co sądzą o moim wyglądzie? Część wie, że od zawsze byłam odrzucana przez chłopaków nikt się mną zbytnio nie interesował, nawet tinder zakończył się fiaskiem. Moja brzydota jest moją gehenną.
Mogę komuś życzliwemu podesłać zdjęcie bądź dwa, tylko błagam o delikatność bo mam dysmorfofobię.
#przegryw #niebieskiepaski #rozowepaski #pytanie
Komentarz usunięty przez autora
@dupa_karuzela: Prowadzony pewnie niecały tydzień. Nie wierzę Ci dlatego wyślij, choć wątpię, że się wyrobisz.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja już ci pisałem, że dobrze wyglądasz i powinnaś iść leczyć ta swoją dysmorfofobię.