Wpis z mikrobloga

Od czwartku zakrywanie twarzy przy wyjściu z domu staje się obowiązkowe. Przybywam z pomocą - #rozdajo 5 MASECZEK BAWEŁNIANYCH WIELOKROTNEGO UŻYTKU ()
Są to najwyższej jakości maseczki szyte zgodnie z wytycznymi Ministerstwa Zdrowia dot. maseczek niemedycznych (link do wytycznych). Posiadają usztywniony nosek, kieszeń na wymienny filtr, a szyte są na najwyższej jakości bawełnie z atestem OEKO-TEX. Losowanie jutro o 20:00, udział biorą wszyscy włącznie z zielonkami zarejestrowanymi do wczoraj.

Jeśli ktoś nie chce liczyć na łut szczęścia, może takie maseczki kupić u mojego różowego przez stronę SzyteZPasja.pl za 9zł/sztuka (a nawet taniej w wersji bez noska). Posiadamy również filtry fizelinowe 4-warstwowe w cenie 40zł/100 sztuk.

Wystawiamy faktury VAT, jeśli chcesz zabezpieczyć swoją firmę, daj znać - przy dużych zamówieniach możemy negocjować cenę (choć niewiele, bo marże mamy bardzo niskie).

Na zdjęciu maseczka w wersji "bez noska", z noskiem wygląda w zasadzie identycznie, posiada jedynie jeden szew więcej w górnej części.

#koronawirus #zadarmo
Pobierz arkagham - Od czwartku zakrywanie twarzy przy wyjściu z domu staje się obowiązkowe. P...
źródło: comment_1586433831lLD8jLs4MC0XkbIEhWOm5r.jpg
  • 95
WAŻNE INFO DLA ZAMAWIAJĄCYCH: Ze względu na zatrważająco dużą ilość zamówień (co tu się dzieje, prawie 4000 plusów ?!?!?!) musieliśmy zwiększyć czas oczekiwania na realizację zamówienia. Jakkolwiek dotyczy to tylko nowych zamówień. Będą one realizowane zgodnie z ich napływem, a więc jeśli zamawialiście kiedy na stronie był kontakt w sprawie wysyłki w 3 dni, to zrobimy wszystko, żeby w 3 dni był :)
@arkagham: Poszedł request, przejrzałem dzisiaj z różowym kilkanaście propozycji handmade'ów. Przy 8, czas dostawy był NBD+1, i nawet przy zamawianiu NBD+1 - ale wcześniej dzwoniliśmy, żeby potwierdzić to okazywało się, że NBD+1 = 1-2 tydzień maja...
@familyfirst: @WeeboTet: dzięki za zaufanie. My mamy nadzieję obsłużyć ten nawał zamówień w tydzień, zaangażowaliśmy dodatkową osobę żeby podołać. Mam nadzieję że usłyszymy się (przy potwierdzaniu zamówienia) jak najszybciej :)