Aktywne Wpisy
HFL-przed-30 +2
Dzisiaj miałem do czynienia z różowym paskiem, co chciałem jej #!$%@?ć strzała po jej pierwszym zdaniu.
Pacjentka skierowana z NPL z bólem podbrzusza.
Jak do mnie się zwróciła, to byłem w szoku, myślałem, że takich kobiet nie ma. 19-latka, która zachowuje się kubek, w kubek jak relacje z tiktoka. Ja byłem na randkach z 20-latkami, ja mam siostrę w tym wieku i myślałem, że to co się dzieje na tik tokuto po
Pacjentka skierowana z NPL z bólem podbrzusza.
Jak do mnie się zwróciła, to byłem w szoku, myślałem, że takich kobiet nie ma. 19-latka, która zachowuje się kubek, w kubek jak relacje z tiktoka. Ja byłem na randkach z 20-latkami, ja mam siostrę w tym wieku i myślałem, że to co się dzieje na tik tokuto po
raszko754 +48
Mirki co powiecie o tym wpisie ? dodałem go jak jeszcze nikt nie wiedział co się dzieje z Nikolką w Warszawie. Jestem jasnowidzem? #grasz?
https://wykop.pl/wpis/71464085/bejba-siedzi-u-ciosa-planuja-reanimacje-projektu-a
#danielmagical #famemma
https://wykop.pl/wpis/71464085/bejba-siedzi-u-ciosa-planuja-reanimacje-projektu-a
#danielmagical #famemma
Jakie miasto polecacie na emigracje jak skończą się te zakazy i przyjdzie kryzys? Bo w polsce nie ma sensu zostawać.
Planowałem za 3 lata wyemigrować po ukończeniu licencjatu i nauczeniu się niemieckiego na co najmniej C1, obecnie to takie A2/B1, więc do września może to mocne B1 przycisnę bo zajęcia skype 3 razy w tygodniu po 2h + własna nauka, ale co mi to da?
??
??
#kryzys #gospodarka #pracbaza #praca #emigracja #koronawirus
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Ile ten kryzys potrwa wg was? do 2022?
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
znalazłem nawet kierunku FRee i po angielsku w Berlinie
NA "Wolnym uniwersytecie berlińskim"
Ktoś wie, studiował znajomy/kot/babcia?
ale jedyny program na "bachelor" to mają
Ale chyba lepsza historia o US w Berlinie niż Mechatronika na PWr co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Do biura min b2 i to w jakis konkretnym celu, bo po ang i niemiecku prawie kazdy niemiec mowi ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ewentualnie spedycje, ale to z doświadczeniem... po tej epidemii ciezko ci bedzie wejsc
Berlin jest biednym miastem i ma wschodnie płace. Atakuj bogatsze okolice - Monachium/Bawarię ale tam będziesz się niemieckiego uczył drugi raz bo mają bardzo mocne dialekty. Frankfurt nad Menem, Dortmund, Hamburg.
@AnonimoweMirkoWyznania: nie spodziewałym się cudów, jak to w zachodnich krajach Niemcy wolą na lepsze pozycje pracy zatrudniać swoich, a dla przyjezdnych zostają raczej gównoprace, oczywiście czasem są wyjątki, gdy ktoś ma dobre wykształcenie, a akurat są braki kadrowe w danej branży
@GoplanaLodz: tak ale to są ludzie którzty robili w jakiś żabkach, hotelach na recepcji. Z angielskim A2 z technikum xD
Zaakceptował: Precypitat
Komentarz usunięty przez moderatora