Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +10
Ale jestem #!$%@?, czasem mi się przypominają moje zajawki i słomiany zapał, to aż mnie skręca. Robilam wszystko, boks, perkusja, strzelanie, gitara, malowanie, rzeźbienie, lepienie, #!$%@? muje dzikie węże, wszystko to znam tak na 10%. Jestem zażenowana samą sobą.
PorzeczkowySok +45
cztery sery, monsterek i Ferdziu, mmmmmmm (。◕‿‿◕。)
W zeszłym tygodniu jakimś cudem trafiłam w Makro na ostatnie opakowania rękawic dla siebie, codziennie przejeżdżam przez Orlen i pytam o płyn do dezynfekcji, oczywiście pusto.
Aktualnie obdzwoniłam hurtownie i właśnie wyjeżdżam z Makro, są dosłownie wszędzie PUSTKI w rekawiczkach, nie mówię już nawet o płynie.
Jak nie załatwię na jutro, a trafię na kontrolę to dostaję mandacik.
Dziękuję Pan Premier
#covid19 #koronawirus #coronavirus
albo #!$%@?, woreczki same po prostu a nie rekawiczki XD
Przy tylu klientach ilu mam tygodniowo będę zużywała jakieś 4 opakowania rękawic, jezeli mówimy o nitrylach. Mialam nasrac sobie 20 opakowan na zapas na magazynie?
Nikt nie zapraszał pandemii, stało się, nie jest to Twoja wina, nie jest to niczyja. Ale zagrożenie JEST. Smutne (naprawdę, bez
@MudrzynKamil nie mam zwierząt
@RenkaRenkeMyje cały post jest o tym że ich nie ma
@Wafelek12345 mam zapas- dla siebie nie dla dziesiątek klientów dziennie
Mam też w rodzinie osobę która prowadzi trochę większy osiedlowy sklep spożywczy, jakieś 100m2. Zawsze w szafie mają zapas rękawic foliowych bo używają na codzień, ale klientów dziennie mają 500, a rękawic