Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@junoreactor: Właśnie wspieram się wiki, ale tam nie ma opisu czy brać Odyssey standard, ultimate, gold, czy deluxe jakie DLC warto brać, a które to tylko jakieś kosmetyczne dodatki. Liczę na takie praktyczne wskazówki graczy
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@voot: najważniejsze co musisz wiedzieć to te prawdziwe dobre asasyny to AC1, trylogia Ezia, noo i jeszcze może AC3, reszta to powielanie schematów.
  • Odpowiedz
@voot: Główna seria to 3 części oznaczone numerkami czyli Assassin's Creed, AC2 i Ac3. Między dwójką a trójką były dwie części (Brotherhood i Revelations) ale rozwijające historię bohatera z części drugiej. Bardzo podobne mechanicznie ale wprowadzające fajne rozwiązania i warte ogrania.
Po Assassin's Creed 3 (w którym ten duży wątek się kończy) było Black Flag już z zupełnie innymi bohaterami, takie 'pirackie'.
Potem Unity które wyszło bardzo średnio, Czasy rewolucji francuskiej.
Następnie
  • Odpowiedz
@Zyvik1581: @Jacek_Placek_Na_Oleju: @MrPawlo112: @RoyKeane: Dzięki za pomoc, przesiedziałem na tym Uplay z pół godziny, pootwierałem te części które napisaliście i każdą po kolei przejrzałem którą wersję warto wybrać. Tylko po co oni narobili tych wersji, niektóre dodają tylko jedną misję i nic poza tym.

Początkowo dodałem do koszyka części od 1 do Syndicate (minus Black Flag i Unity bo te miałem już wcześniej), bo
  • Odpowiedz
@Pafeuuu: Rouge też wziąłem, uznałem że to jakaś część obok głównej serii skoro nie pisali, ale wziąłem, bo kosztowała tylko 19 zł.
Już od dawna chciałem się wziąć za tę serię, ale odwlekałem przez ciągły brak czasu, liczę na dobrą rozrywkę :)
  • Odpowiedz