Wpis z mikrobloga

@rorf46: kiedyś chciał dezynfekować ulice po marszu równości, teraz będą dezynfekować po nim, chyba jakiś bóg jednak istnieje, i ma złośliwe poczucie humoru:)
  • Odpowiedz
@rorf46: Prawdą jest, że mu dali bany, zamknęli gębę i nie dopuścili do obrony. Zarzuty do nich są całkowicie nieprawdziwe, co można było prześledzić, zanim wypok wymazał mu konto.
  • Odpowiedz
@rorf46: Darties prowadził bloga. Raz w tygodniu napisał jakiś felieton i wrzucał go jako wykopalisko na wypok. Raz na ruski miesiąc ten felieton przebił się na główną.
Jako komentator udzielał się głównie pod znaleziskami ze swoim blogiem, gdzie bronił własnych tez. Od czasu do czasu włączał się w jakiś shitstorm aborcyjny. Jako wykopujący / zakopujący przejawiał niewielką aktywność.
I tyle. I do tego dorabia mu się teraz gębę, że rzekomo
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@krzychol66: Ale ty p--------z, wstydu nie masz. To jeden z trolli których zmiotła afera banhammera i już wtedy razem z pozostałymi powinien mieć perma.

Nic co bredził na swoją obronę nawet nie stało obok zgodności z prawdą, o czym świadczy fakt, że od dawna bardzo aktywnie manipulował treściami w serwisie.
  • Odpowiedz
@Kleki_Petra: Może bym się nabrał, gdybym po jego banie a przed usunięciem permanentnym konta sprawy nie sprawdził. To, co napisałem, nie ma nic wspólnego z tym co o sprawie pisał Matecki, ale jest oparte na mojej osobistej kwerendzie w archiwach wypoku.
  • Odpowiedz
@Kleki_Petra: Administracja zadbała o to, żebyś mnie nie mógł sprawdzić, usuwając permanentnie konto dartiesa.
Więc wierz bądź nie, twoja sprawa. Ja piszę jak było. Zawsze staram się bronić ludzi oczernianych.

Jak napisałem na początku: uważam, że Matecki popełnił błąd, nie podając wypoku do sądu. Teraz różne bździny będą za nim smrodziły przez najbliższą dekadę.
  • Odpowiedz