Aktywne Wpisy
Chcemy z moim niebieskim paskiem kupić psa. Na tapecie są 2: corgi i samoyed. Nie wiem który lepiej się w bloku odnajdzie. Jakie są wasze doświadczenia? Który byłby lepszy? #psy #pieswbloku #zwierzaczki
Rocky_Zuma_Skye +599
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
#koronawirus #warszawa #ztm
No i na co to komu?
A tak jak będzie więcej zarażonych i nieżywych to pójdzie na konto PiSu i łatwiej będzie wybory wygrać
Albo inne miasta znoszą opłaty za parkowanie by ludzie jak już muszą, jeździli samochodami. A Warszawą co? A #!$%@? tam. I tłumaczenie "brak opłat za parkowanie zachęci ludzi do podróżowania, a przecież nie o to chodzi". #!$%@? dzbanie wyjrzyj za okno to zobaczysz, że podróżują Ci którzy muszą.
Komentarz usunięty przez autora
@Ulany_Utopiec: Ty będziesz #!$%@? prowadził te tramwaje/autobusy/metro? Czego idioto nie rozumiesz w tym, że nie ma kierowców, bo się opiekują dziećmi, są chory albo na kwarantannie i #!$%@? nie ma komu jeździć.
Dlatego na zachodzie ogarnia się opiekę nad dziećmi zawodów strategicznie potrzebnych na czas epidemii a u nas tradycyjnie nikt o tym nie pomyślał tylko poszli na łatwiznę po prostu zamykając szkoły i nie myśląc o konsekwencjach.
Dobrym pomysłem jest zgłaszanie mpk zbyt dużego obłożenia na danej linii o danej porze, by zarządzający pomyśleli o odciążeniu tego kursu. Widziałem, że w Gdańsku dokładają kursy