Jestem jednym z tych, któremu udało się przenieść w czacie. Przybywam z roku 2018.
Chciałem uniknąć jakiegokolwiek ryzyka, więc wybrałem w panelu na próbę zaledwie dwa lata do przodu, i co? Okazuje się, że jest światowa pandemia jakiegoś wirusa, który blokuje funkcjonowanie każdego kraju na naszej planecie... WTF?
Dobra, wracam do siebie i już wiem, że warto lepiej korzystać z życia. ( ͡°͜ʖ͡°).
@Adu_Jean Nie mogę podać swojej tożsamości. Przez NDA, które podpisałem bym zbankrutował. Jak coś to co w filmach pokazują o tej tematyce jest w większości bujdą. Jedynie nie można samego siebie spotkać i rodziny.
Jestem jednym z tych, któremu udało się przenieść w czacie. Przybywam z roku 2018.
Chciałem uniknąć jakiegokolwiek ryzyka, więc wybrałem w panelu na próbę zaledwie dwa lata do przodu, i co? Okazuje się, że jest światowa pandemia jakiegoś wirusa, który blokuje funkcjonowanie każdego kraju na naszej planecie... WTF?
Dobra, wracam do siebie i już wiem, że warto lepiej korzystać z życia. ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Elo
#koronawirus #gownowpis