Aktywne Wpisy

absstart +270
źródło: Screenshot_3
Pobierz
arinkao +137
Pieczona kiełbasa z ryżem, sosem pieczeniowym i koperkiem. Nie bijcie 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#arinkaofood
#gotujzwykopem
#arinkaofood
#gotujzwykopem
źródło: IMG_20250727_155744
Pobierz

@Matpiotr: NIE WIEM TEGO JA, NIE WIESZ TEGO TY I K---A SAM PAPIEŻ FRANCISZEK TEGO NIE WIE! NATOMIAST WIEM TYLKO JEDNO, TERAZ MAMY TEN RZĄD I ON S--------Ł SPRAWĘ I BĘDZIE MIEĆ KREW LUDZI NA RĘKACH!
źródło: comment_1584888879zYUJe4QeZfCy0CHJCJBuWe.jpg
PobierzZgadzam sie kolego w całości z tym co mówisz. Ale telewizja będzie dalej mówić że mamy wszystko pod kontrolą. Sztuczne medialne pompowanie.
Jedynie co może zmniejszyć liczbę zarażonych w Polsce to całkowite wyeliminowanie robienia testów, wtedy zmniejszy się liczba zarażonych do zera. └[⚆ᴥ⚆]┘
Pozdrawiam i trzymajcie się :)
@Matpiotr: Każdy rząd, który nie składałby się z miernot popieranych przez miernoty, poradziłby sobie lepiej. Przede wszystkim finansowo nie bylibyśmy w dupie z powodu rozdawnictwa AKA kupowania głosów za gotówkę: 500+, 13 emerytura, TVPiS itd.
@Zuben: Ale wiesz, że Włosi nie mogli mieć nauczki na przykładzie innych państw tak jak my możemy?
@Zuben: No super, w tym tempie za miesiąc dogonimy
@Zuben: Działo się tak u nich, bo zlekceeważyli epidemię na początku, co pozwoliło jej się rozwinąć, poza tym u nich wszystko zaczęło się wcześniej.
Dlaczego nie wyciągnąć wniosków i nie przygotować się na masowe testowanie jak Korea? CZemu musimy
@Matpiotr: Prywatne laboratoria do ministra zdrowia: też powinniśmy robić testy na obecność koronawirusa
@shinigami26: No my robimy więcej testów.
@Matpiotr: To się sukcesywnie poprawia i bardzo dobrze.
Moje pytanie brzmi, dlaczego nie przgotowaliśmy się zawczasu wiedząc już co się dzieje w Chinach i we Włoszech?
@Zuben: Wrszecie coś w czym się zgadzamy.
@Matpiotr: Ojej, naprawdę? NAPRAWDĘ?
Jak tam prywatne laboratoria, wykonują już