Aktywne Wpisy
mirko_anonim +625
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Równo rok temu zmarł mój mąż i zarazem najlepszy przyjaciel. Ciągle muszę udawać, że jest lepiej, że chce żyć, a prawda jest taka, że codziennie marzę by umrzeć. Żebyśmy znów mogliby być razem.
Odszedł jako bohater , walcząc ze zbyt silnym przeciwnikiem- białaczką.
życie to #!$%@? niesprawiedliwy.
Musiałam się komuś tylko wygadac.
#zaloba
────────────────
Równo rok temu zmarł mój mąż i zarazem najlepszy przyjaciel. Ciągle muszę udawać, że jest lepiej, że chce żyć, a prawda jest taka, że codziennie marzę by umrzeć. Żebyśmy znów mogliby być razem.
Odszedł jako bohater , walcząc ze zbyt silnym przeciwnikiem- białaczką.
życie to #!$%@? niesprawiedliwy.
Musiałam się komuś tylko wygadac.
#zaloba
────────────────
Dragonan +25
Tak patrząc na znalezisko:
https://wykop.pl/link/7308435/budanow-bez-mobilizacji-powszechnej-nie-da-sie-pokonac-rosji
Wykopki nie widzą sensu w walce z bronią o swój kraj. Najlepiej to się w ogóle poddać.
Natomiast w innych znaleziskach jest żądanie nieograniczonego dostępu do broni, aby bronić swojego podwórka.
Ciekawe. Jak trzeba bronić podwórka na froncie to chętnych nie ma.
#ukraina #polska #bron
https://wykop.pl/link/7308435/budanow-bez-mobilizacji-powszechnej-nie-da-sie-pokonac-rosji
Wykopki nie widzą sensu w walce z bronią o swój kraj. Najlepiej to się w ogóle poddać.
Natomiast w innych znaleziskach jest żądanie nieograniczonego dostępu do broni, aby bronić swojego podwórka.
Ciekawe. Jak trzeba bronić podwórka na froncie to chętnych nie ma.
#ukraina #polska #bron
Zrobiłam sobie kwalifikacje i próbuję się ciągle rozwijać. ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Chciałabym powoli wyjść do ludzi ale nie umiem w #reklama
Będzie mi bardzo miło jeśli skomentujesz lub dasz plusika (。◕‿‿◕。)
#fotografia #foto #zdjecia #zdjeciednia #mojezdjecie #chwalesie #atencyjnyrozowypasek #las #natura #podroze #przyroda #ekologia
Robiłem, i IMU i kompasu, i cały nowy komplet śmigieł założyłem. Po zmianie też kalibracja wszystkiego, 16 satelit, i na fcc i na ce, czy też ręcznie na fcc 2.4 i 5.8 GHz. Bez poprawy, wydaje mi