Aktywne Wpisy
Marek_Tempe +969
Miałem sąsiada autystę, 33 lata, fascynat kosmosu, fantastyki, filozofii, Człowiek. Mieszkał z Ojcem, inżynierem w firmie lotniczej , Matka zmarła na raka jak miał 12 lat. Pracował w klasycznym "ochronnym" januszeksie. Miał lunetę, którą nie raz patrzylismy w niebo. W 2017 dorobił się refraktora, zabrał go na pola w nocy niedaleko osiedla, naszły go miejscowe sebiksy, skopały jego, zniszczyły sprzęt. Powiesił się tydzień później.:( Spij spokojnie Michał.
#feels
#feels
Milo900 +3
Cierpię na nerwicę lękową zwiazana z moim stanem zdrowia. Przez ostatnie miesiace badan z krwi nic nie wyszlo. Dzisiaj troche sie ruszalem (sprzatalem itp.), i czulem w lewej noce delikatny ból.
Generalnie jak leze nic nie boli. Byl to bol w tym kolku. Czy isc na sor bo to zakrzepica i moge zaraz wykitować?
Nie mam widocznych zyl, obrzeku nogi, ciezkosci nogi. Nie chce zbytnio ruszac tej nogi zeby skrzep się nie
Generalnie jak leze nic nie boli. Byl to bol w tym kolku. Czy isc na sor bo to zakrzepica i moge zaraz wykitować?
Nie mam widocznych zyl, obrzeku nogi, ciezkosci nogi. Nie chce zbytnio ruszac tej nogi zeby skrzep się nie
isc na sor?
- tak 30.6% (235)
- nie 69.4% (534)
To ludzie chorzy psychicznie na punkcie zwierząt.
Bądź dziewczyną. Miej kota. Zwiąż się z facetem, który ceni sobie czystość, porządek i pachnące mieszkanie.
Zamieść wpis na mirko o swojej sytuacji. I przychodzi chora psychicznie kocia dzbanica pic rel, którą nawet opka uważa za skrzywioną.
Skąd się tacy ludzie biorą? Jak nie lubisz zwierzątek to od razu jesteś chorym psychicznie psychopatą (pleonazm zamierzony) który jest seryjnym mordercą.
Ludzie posiadający kota zawsze twierdzą że ich kot jest wychowany i nie chodzi po blatach w kuchni. Chodzi, jak tego nie widać. Sra do kuwety, potem to zagrzebuje swoimi łapami. A potem tymi samymi łapami chodzi po blatach w kuchni, gdzie przygotowuje się jedzdnie. Smacznego.
A co jeśli ja lubię zwierzęta, a wręcz je kocham? Pod warunkiem że są na moim talerzu.
#bekazpodludzi #kociara
Nielubienie kota jest ważniejsze od cierpienia po stracie?
1. ludzie się będą żalić u kogoś na wszystko
2. o zwierzęta się dba jak i o miejsce gdzie się żre
to jest kur...a żałosne że tego nie wiecie
@LordJaraxxus: Nie wiadomo kto się bawił. Ja cofam w przeszłość, ty wracasz do przyszłości.
Nie jestes w ogole empatyczna, mam nadzieje ze pomoglem.
Komentarz usunięty przez autora
sam fakt że jestem tu atakowany przemawia za tym że mam do czynienia z gówniarzami, to jest niesamowite, człowiek ledwo ma 30 lat a już dociera do niego że to prawda co się mówi o dorośnięciu
No tak skoro mezczyzna w Polsce ma zawsze wszystko inicjowac (nawet zareczyny, na ktore dziewczyna narzeka, zeby on zainicjowal), to teraz on bedzie zawsze winny wszystkiego w zwiazku przez kolejne 100
Komentarz usunięty przez autora
Aha, czyli jednak zazdrość o zwierze i tyle? Niektórzy mają na tyle duże serce, że starczy go dla wszystkich domowników. Ona nie oszukiwała go dla samego oszukiwania, mogła się czuć rozdarta, nie umiała wybrać, pierwszy raz doznała szantażu emocjonalnego i liczyła że problem sam jakoś
A co w tym złego, że ktoś może nie chcieć kobiety z dzieckiem? XD
Mea culpa, nie zauważyłem "nie" w zdaniu "Ale w ostatecznosci, kota nie wyrzuce do lasu". A ty mógłbyś grzeczniej.
gnoiłabym różową.
Wiem że się nie da, ja bym się w związek z antykociarzem nie wdawała. Ale w sytuacji opki ona ponosi mniejszą winę, od niej wymaga się trudniejszego zachowania niż od niebieskiego.