Wpis z mikrobloga

• 629
Wiecie kto jest gorszy od tzw. madek 500+?

To ludzie chorzy psychicznie na punkcie zwierząt.

Bądź dziewczyną. Miej kota. Zwiąż się z facetem, który ceni sobie czystość, porządek i pachnące mieszkanie.
Zamieść wpis na mirko o swojej sytuacji. I przychodzi chora psychicznie kocia dzbanica pic rel, którą nawet opka uważa za skrzywioną.

Skąd się tacy ludzie biorą? Jak nie lubisz zwierzątek to od razu jesteś chorym psychicznie psychopatą (pleonazm zamierzony) który jest seryjnym mordercą.

Ludzie posiadający kota zawsze twierdzą że ich kot jest wychowany i nie chodzi po blatach w kuchni. Chodzi, jak tego nie widać. Sra do kuwety, potem to zagrzebuje swoimi łapami. A potem tymi samymi łapami chodzi po blatach w kuchni, gdzie przygotowuje się jedzdnie. Smacznego.

A co jeśli ja lubię zwierzęta, a wręcz je kocham? Pod warunkiem że są na moim talerzu.

#bekazpodludzi #kociara
Viarus_ - Wiecie kto jest gorszy od tzw. madek 500+?

To ludzie chorzy psychicznie na...

źródło: comment_1584864425VrH3RHzjq8Kgj6bIFcvrm4.jpg

Pobierz
  • 264
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ja pierd...lę z jakimi zjeb...mi ja tu siedzę

1. ludzie się będą żalić u kogoś na wszystko
2. o zwierzęta się dba jak i o miejsce gdzie się żre

to jest kur...a żałosne że tego nie wiecie
  • Odpowiedz
wy to kur...a jesteście jednak bandą przegrywów skoro ktoś starszy wiekiem wam tłumaczy podstawy działania ludzkich relacji czy zachowania higieny itp.

sam fakt że jestem tu atakowany przemawia za tym że mam do czynienia z gówniarzami, to jest niesamowite, człowiek ledwo ma 30 lat a już dociera do niego że to prawda co się mówi o dorośnięciu
  • Odpowiedz
@Never_let_me_go:

A czy jego wiązanie się z różową nie było nieprzemyślane najpierw, skoro wiedział że ona ma kota? Prawdopodobnie to on pierwszy ją pocałował, stawiał kolacje, adorował, cofnę wszystkie moje słowa, jeśli opka powie, że to ona go wyrwała.

No tak skoro mezczyzna w Polsce ma zawsze wszystko inicjowac (nawet zareczyny, na ktore dziewczyna narzeka, zeby on zainicjowal), to teraz on bedzie zawsze winny wszystkiego w zwiazku przez kolejne 100
  • Odpowiedz
@LordJaraxxus: > A wiesz o tym, że w normalnych związkach potrzeba opieki i bliskości dotyczy również partnera? Który w tym przypadku jest oszukiwany przez nią?
Aha, czyli jednak zazdrość o zwierze i tyle? Niektórzy mają na tyle duże serce, że starczy go dla wszystkich domowników. Ona nie oszukiwała go dla samego oszukiwania, mogła się czuć rozdarta, nie umiała wybrać, pierwszy raz doznała szantażu emocjonalnego i liczyła że problem sam jakoś
  • Odpowiedz
@Drakcrom: Biedaku, ja będąc facetem nie dążyłabym do związku z różową, która ma kota, gdy ja ich nie chcę. On miał z tyłu głowy, że przekona ją do oddania kota i cierpienia po stracie, ona miała później z tyłu głowy, że on kota pokocha i będą razem szczęśliwą 'rodzinką'. Jej przewinienie mniejsze, bo nie zakładało chęci sprawienia cierpienia niebieskiemu. Pogubiła się, bo nie chciała stracić ani kota, ani niebieskiego.
  • Odpowiedz
@Never_let_me_go: To usilne wybielanie różowej i gnojenie niebieskiego robi się już zabawne XD Problemy nie rozwiązują się same, a w życiu nie da się mieć ciastka i zjeść ciastka.

A co w tym złego, że ktoś może nie chcieć kobiety z dzieckiem? XD
  • Odpowiedz
@Viarus_:

czy ty jestes jakis n---------y, ojciec ci wchodzil do wanny? Gdzie opka napisala ze jak nie znajdzie rozwiazania problemu to w-----e kota do lasu? Napisala ze w ostatecznosci rozstanie sie z facetem. Ale widze ze umiejetnosci czytania ze zrozumieniem nie opanowales, nie?

Mea culpa, nie zauważyłem "nie" w zdaniu "Ale w ostatecznosci, kota nie wyrzuce do lasu". A ty mógłbyś grzeczniej.
  • Odpowiedz