Wpis z mikrobloga

• 629
Wiecie kto jest gorszy od tzw. madek 500+?

To ludzie chorzy psychicznie na punkcie zwierząt.

Bądź dziewczyną. Miej kota. Zwiąż się z facetem, który ceni sobie czystość, porządek i pachnące mieszkanie.
Zamieść wpis na mirko o swojej sytuacji. I przychodzi chora psychicznie kocia dzbanica pic rel, którą nawet opka uważa za skrzywioną.

Skąd się tacy ludzie biorą? Jak nie lubisz zwierzątek to od razu jesteś chorym psychicznie psychopatą (pleonazm zamierzony) który jest seryjnym mordercą.

Ludzie posiadający kota zawsze twierdzą że ich kot jest wychowany i nie chodzi po blatach w kuchni. Chodzi, jak tego nie widać. Sra do kuwety, potem to zagrzebuje swoimi łapami. A potem tymi samymi łapami chodzi po blatach w kuchni, gdzie przygotowuje się jedzdnie. Smacznego.

A co jeśli ja lubię zwierzęta, a wręcz je kocham? Pod warunkiem że są na moim talerzu.

#bekazpodludzi #kociara
Viarus_ - Wiecie kto jest gorszy od tzw. madek 500+?

To ludzie chorzy psychicznie na...

źródło: comment_1584864425VrH3RHzjq8Kgj6bIFcvrm4.jpg

Pobierz
  • 264
  • Odpowiedz
@1pikoFarad:
Czasem się zastanawiam, jak to jest że niektórzy ludzie faktycznie bardziej martwią się psa czy kota, generalnie o jakieś zwierze (nie mówię o aktywistach ekologicznych, no ktoś musi zwracać uwagę na fakt że innego miejsca w kosmosie ludzkość jeszcze nie ma).

Innych ludzi ogarnia zdziwienie, no jak to tak. Kot wyżej od człowieka?? Skandal. (sięga po podręcznik do historii)
Aaaa, chyba już wiem.

#!$%@?... Sami siebie nie potrafimy uszanować, mordujemy
  • Odpowiedz
A dla mnie typ człowieka, który okłamuje swojego partnera, próbuje wywierać na nim nacisk, a potem żali się na Mirko, że go zostawi – jest nawet poniżej świni.

@LordJaraxxus: to witamy w prawdziwym życiu, gdzie byłeś przez ostatnie lata? pod kamieniem? ludzie nawet bez mirko się żalą
  • Odpowiedz
a do czego to twoje szczekanie się teraz odnosi? Czy to taki przypadkowy wysryw, który w coś miał uderzyć, ale tylko pokazał Twoją głupotę?

@1Ameredhel1: o, no to pokaż tą głupotę, ja jestem w stanie cię zaorać w jendym poście
  • Odpowiedz
@Never_let_me_go źle może napisałem, po prostu jak psu dam klapsa w ramach tego że coś źle zrobił to #!$%@? mnie lament że nie wolno, że najlepiej to pieska jeszcze pogłaskać ze dobrze zrobił i dupke mu wylizac
  • Odpowiedz
@Never_let_me_go:

chlopak mogl jej w sobie nie rozkochiwac. Kropka. Cała wina jest po jego stronie, bo zaczal potem wymagac decyzji trudnych emocjonalnie.

Moze to ona wiedziala, ze on nie chce kota i go w sobie rozkochala?

PS Nie, nie jestes "empatyczna"
  • Odpowiedz
@1Ameredhel1: A czy jego wiązanie się z różową nie było nieprzemyślane najpierw, skoro wiedział że ona ma kota? Prawdopodobnie to on pierwszy ją pocałował, stawiał kolacje, adorował, cofnę wszystkie moje słowa, jeśli opka powie, że to ona go wyrwała.
  • Odpowiedz