Aktywne Wpisy
malkuth +684
Dawałem im szanse. Byłem pozytywnie nastawiony do nowego UI, ale już mam dość.
Jak możecie wypuszczać produkt z tyloma błędami i testować go na użytkownikach? Jeszcze bym zrozumiał gdyby było mega duże parcie na to i już przygotowany plan szybkiej naprawy. Wtedy Ok, wypuszczacie MVP i później mamy solidna bazę do dodawania nowych funkcjonalności.
Powinniście wiedzieć, ze największym plusem wykopu zawsze była dyskusja użytkowników (nie zawsze merytoryczna, ale jednak). Teraz ta dyskusja
Jak możecie wypuszczać produkt z tyloma błędami i testować go na użytkownikach? Jeszcze bym zrozumiał gdyby było mega duże parcie na to i już przygotowany plan szybkiej naprawy. Wtedy Ok, wypuszczacie MVP i później mamy solidna bazę do dodawania nowych funkcjonalności.
Powinniście wiedzieć, ze największym plusem wykopu zawsze była dyskusja użytkowników (nie zawsze merytoryczna, ale jednak). Teraz ta dyskusja
Efeljot +11
#pytanie #wybory #platformaobywatelska #platforma
Pytanie do wszystkich osób, które spuszczają się nagle nad PO - czy potraficie wymienić jakiś jeden sukces/dobra zmianę z czasów ich kadencji xD? Tak serio xD
Ewentualnie jeden postulat, który sprawi, że po wygranych wyborach jeśli przejmą władzę to będzie lepiej :D Na razie nikt mi nie potrafił nic konstruktywnego odpowiedzieć także rzucam taki #challenge
Pytanie do wszystkich osób, które spuszczają się nagle nad PO - czy potraficie wymienić jakiś jeden sukces/dobra zmianę z czasów ich kadencji xD? Tak serio xD
Ewentualnie jeden postulat, który sprawi, że po wygranych wyborach jeśli przejmą władzę to będzie lepiej :D Na razie nikt mi nie potrafił nic konstruktywnego odpowiedzieć także rzucam taki #challenge
#silownia #mikrokoksy #pytanie
O ile bedzie w stanie tyle dolozyc w ogole
Wiesz ja też z natury jestem bardo wąski i bardzo drobne stawy mam (rozstaw barków też bardzo mały), pewnie jak obecnie wyglądam wiesz czy na masie czy obecnie. Ale na 69 kg (redukcja z 120 kg) (hehe więc można nawet założyć, ze na starcie to miałem z 59-62 kg jakbym dociety był na 180 cm a reszta to było 50 kg tłuszczu), to wyglądałem tak po 1,5 roku ćwiczeń po
Pytanie tylko czy to jest osiągalne dla kogoś kto nie zrobi z siłowni swojego głownego zajęcia życiowego. Bo wiesz, ty z tego żyjesz właściwie ale większosc ludzi bedzie musiala isc na jakies kompromisy i ciezko im bedzie robic taki OGIEN
Przepraszam ze to napisze ale zawsze ex grubasy mają dobre nogi xD
Wiesz no ale ja chodziłem 3 razy w tygodniu na siłownie pierwszy rok, a obecnie 4 razy (tylko na redukcji rok temu chodziłem 5 razy)
Nie bardzo to co robie różni się od kogoś kto trenuje nie zawodowo opróćz chyba samej innej motywacji jako fanatyk/hobbysta