Aktywne Wpisy
Hugolina +8
#niebieskiepaski
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
Wrrronika +126
Mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu w czesci piwnicznej
Przez jakies 2 miesiace mialam szczury
Teraz mam ptsd
Nie dzialaly zywolapki [miesiac probowalam. Wlacznie tez z tym by chowac jedzenie i nigdy nie trzymac smieci w domu, by po prostu wyniosly sie z braku zywnosci], nie dzialaly pulapki
Przez jakies 2 miesiace mialam szczury
Teraz mam ptsd
Nie dzialaly zywolapki [miesiac probowalam. Wlacznie tez z tym by chowac jedzenie i nigdy nie trzymac smieci w domu, by po prostu wyniosly sie z braku zywnosci], nie dzialaly pulapki
Czy takie podkłady z prawdziwą trawą będą ok zamiennikiem spacerów na kolejne 2-3 tygodnie?
Mógłbym spytać kogoś o wychodzenie na spacer, ale to też jakieś ryzyko.
#koronawirus #psy #pies #pytanie
Maseczka na twarz i heja w puste miejsca.
@r__k: to juz robie, ale sąsiedzi dziwnie patrzą xD
@Rabusek: Ja robie to w ten sposob ze jak wychodze zakladam jednorazowe rekawiczki i maseczke. Omijam tez wszystkich ludzi i trzymam sie z daleka. Astmowiec here
Nie ucz psa zalatwiania sie w domu bo bedzie przypal
A maskę możesz zdjąć, jak już się oddalisz od ludzi
No i pamiętaj, żeby po spacerze umyć łapki psu, przetrzeć nosek, ograniczyć mu tarzanie się w trawie w zaludnionych miejscach etc
Jak siedzisz ciągle w domu, to uważaj też na lęk separacyjny, pisałam o tym na mikroblogu ostatnio.
@r__k: pracuje zdalnie wiec ta epidemia nic nie zmienia, wprowadziliśmy kennel w którym siedzi 30min-1h dziennie zeby tylko dawała rade sama siedzieć juz dawno temu ;) Wszystko jest ok, nawet jak ją zamkniemy w domu bez kennela to po prostu idzie spać
@Rabusek: oddaj psa do schroniska. Po epidemii kupisz sobie nowego. ¯\_(ツ)_/¯
@pawel-niczyporek: ????