Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dzbanzyciowy: Nie chce się oceniać od 1 do 10 bo wiadomo jak to jest subiektywne, natomiast jedna dziewczyna z którą dłużej pisałem, powiedziała mi, że to nie możliwe żebym z takim wyglądem nigdy nikogo nie miał i na bank coś kręcę ¯\_(ツ)_/¯
Od tego czasu staram się wciskać kit, że rucham...
  • Odpowiedz
@DuzyKot: nie chodzi o stosunek, tylko po pewnym czasie będą się podpytywać o twoją '' ex"no i jakimś dziwnym trafem zawsze będziecie rozmawiać o tym z kim byliście. Ona nawet to skuma wtedy gdy nie zauważy że piszesz z jakimiś innymi laskami lub spotykasz sie z kumplami... Będziesz widział jej zdjęcia z jakimiś fagasami na fb a Ty nie będziesz mieć ani jednego takiego z jakimś lochom
  • Odpowiedz
@looksdontmatter: Niby tak, ale w skali atrakcyjności bycie prawikiem bardzo działa na minus, szczególnie gdy się jest +20.
@panzyd: Trudno, nie mam innego wyboru, muszę ściemniać w taki sposób żeby mieć jakieś szanse, co z tego wyjdzie to się zobaczy.
  • Odpowiedz
@DuzyKot: dementuję, spytałem dziewczyne, powiedziała że dla niej byłoby nawet lepiej bo by mnie wszystkiego uczyła na niej samej i jeszcze ruchała w dupe i udawała że każdy tak robi
  • Odpowiedz