Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Reflexiej123: Rozmawia się o byłych partnerach, i tu już się kończy pole do popisu, ale ściemniasz albo wychodzi że prawik, przynajmniej mi się tak zdarza, zwykle gdy się trochę dłużej popisze z dziewczyną.
A jaką masz strategię do umawiania się? dzień pisania i propozycja? Tindera używasz?
  • Odpowiedz
@push3k-pro: 22.
To może mi się tak trafia, że w końcu wchodzi temat byłych, no nie wiem.
Pewnie przez moje doświadczenia tak postanowiłem działać, bo widzę zmianę kiedy wciskam im kity, na lepsze oczywiście.
  • Odpowiedz
@DuzyKot:

22.

To jeszcze nie jest źle. Poznajesz dziewczyny, próbuj się z nimi spotykać i ciągnąć temat. Będziesz miał lepszą gadkę, to będziesz miał więcej okazji by pociągnąć temat dalej.
  • Odpowiedz
@tygryske: Miałyby mnie za dziwaka, że nikogo nie miałem. Zdarzyło mi się to kilka razy, wolę nie ryzykować.
A ty skakałabyś ze zachwytu, jakby przyszło ci umawiać się z 22 letnim prawiczkiem? nie sondze ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@DuzyKot może Cię zdziwię ale w ogóle by mi to różnicy nie zrobiło, nawet więcej, tak wyszło, że nigdy w życiu nie byłam z kimś kto by prawiczkiem NIE był ((oo)) z tego co wiem jak gadam z babami to duża ich część nawet czuje się wtedy pewniej bo odchodzi im od razu myślenie o tym żeby 'być lepsza, ładniejsza, elastyczniejsza od jego poprzedniej'
  • Odpowiedz
@tygryske: No właśnie i tego nie rozumiem. Niby każda by wolała prawiczka, a jak przychodzi co do czego, to zawsze otrzymywałem negatywną reakcję ¯\_(ツ)_/¯
Ja się spotkałem z tym, że wolą doświadczonego, a już żeby przynajmniej miał jedną wcześniej.
  • Odpowiedz
@DuzyKot: Niestety prawda trzeba trochę naginać prawdę. Lepiej powiedzieć że się miało mało kontaktów doświadczeń niż wcale. Koleżanka z pracy zrezygnowała ze spotkania ze mną gdy wyszło to będzie moja pierwsza randka w wieku 32 lat)
  • Odpowiedz