Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +906
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
krucjan +15
Czasem se myślę, że to w sumie jest p----------e, że udało mi się dojść do zżerania takich porcji, a jak sobie myślę, że są jeszcze zawodnicy, co potrafią zjeść 2x tyle jeszcze to w ogóle mózg staje. Nie wyobrażam sobie, że kiedyś będę w stanie osiągnąć taki poziom, ale z drugiej strony rok temu też sobie nie wyobrażałem, że dzisiaj będę w stanie zjeść tyle co zjadam. Czas pokaże.
#jedzzkrucjanem
#jedzzkrucjanem
Będzie mieszkała u mnie jeszcze do końca miesiąca, potem musi podjąć decyzję czego chce od życia (a raczej jak się odważyć i zrobić krok w nowe życie). Nie mogę znieść widoku jak ciągle ze sobą piszą, do tego ta zasrana kwarantanna, pracujemy zdalnie z domu i siedzimy w 4 ścianach ciągle sami...
Nie jem prawie nic od niedzieli (wtedy dużo odkryłem prawdy), ciągle się trzęsę i ryczę. Jestem teraz ludzką p---ą. Nie mam przyjaciół (poza rodziną, ale mieszkam w innym mieście niż rodzice), żeby się do kogoś odezwać.. bardzo potrzebuję pomocy.
#depresja #przegryw #rozstanie #pomocy
@Satanistic: czego Ci teraz potrzeba? Bo durne super rady dostaniesz gratis bez proszenia.
@OsamaPepe: Dziękuję za polecenie, bardzo lubię Miłosza, koniecznie przeczytam
@Kaskiewicz: Potrzeba mi jej miłosci oraz wyrzucenia słów w eter
@Szr1h: @forexboy: Dziękuję za wsparcie i wasz czas
@Lrrr_from_Omicron_Persei_8: Nie mogę, chcę mieć poczucie, że zrobiłem wszystko co się da zanim ja stracę na zawsze
@antygen: wiesz, jestem wlasnie tego typu facetem, co zawsze mowil, ze jak cos o-----e to wywale na kopach, a zycie prosto zweryfikowalo jak jest na serio
Siegnij po "przebudzenie" / anthony de mello