Wpis z mikrobloga

Osoby, które kupują na #orlen płyn do dezynfekcji w dużych ilościach z myślą, żeby go potem odsprzedać z przebitką to zwykłe kanalie i dna moralne. W czasach drugiej wojny światowej byłyby pewnie szmalcownikami. Są też prawdopodobnie głupi, bo płynu nie zabraknie i nie będzie towarem deficytowym, ale chodzi o samą postawę.
#koronawirus #przemyslenia
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Prof_Strawinski: w sumie doby myk zrobił #orlen ze dał najpierw cenę 95zl za 5 l płynu a później obniżył cenę do 49 zł wszyscy spekulacji co rzucili się na początku na wykup to są w plecy a następni maja sygnał ostrzegawczy ze znowu moze być obniżka
  • Odpowiedz
@Prof_Strawinski: a ja kupiłem dwie banki do tego dokupiłem buteleczki z dozownikiem 500ml i sprzedałem po sąsiadach z zarobkiem 1zł na butelce co by na p--o chociaż mieć. S-----------o czy nie?
  • Odpowiedz
powinno być 1 max można kupić i w---------c

@Markowsky95: wystarczy aby @orlen_lite lub jakiś jego oficjalny dystrybutor zrobili konto na allegro i sprzedawali dowolną ilość w cenie deklarowanej. Żadnych limitów do czasu gdy mają możliwości produkcyjne. Skoro ktoś chce kupić 2 palety, niech kupi dwie palety.
  • Odpowiedz
Osoby, które kupują na #orlen płyn do dezynfekcji w dużych ilościach z myślą, żeby go potem odsprzedać z przebitką to zwykłe kanalie i dna moralne. W czasach drugiej wojny światowej byłyby pewnie szmalcownikami. Są też prawdopodobnie głupi, bo płynu nie zabraknie i nie będzie towarem deficytowym, ale chodzi o samą postawę.

@Prof_Strawinski: Czyli z jednej strony źle bo kanalie kupują by sprzedać drożej, a z drugiej wcale towaru
  • Odpowiedz