#programista15k #programowanie #kiciochpyta Do 23 marca jestem na zwolnieniu po operacji przepukliny, trochę siada mi na bani te informacje co się dzieje. Jednocześnie mam z tyłu głowy świadomość że jestem w jakieś tam grupie ryzyka bo mam #astma.
Chce wykorzystać ten czas na coś co mnie odciągnie od myślenia o pracy a pracuje w banku. ( Które obecnie po lidlach i biedronkach oraz castoramach, przeżywają nawał klientów) I chciałem zawsze nauczyć się podstaw programowania.
Zatem czy szanowni Mirkowie znaja jakieś możliwości nauki tej tajemnej sztuki od podstaw?
Do 23 marca jestem na zwolnieniu po operacji przepukliny, trochę siada mi na bani te informacje co się dzieje. Jednocześnie mam z tyłu głowy świadomość że jestem w jakieś tam grupie ryzyka bo mam #astma.
Chce wykorzystać ten czas na coś co mnie odciągnie od myślenia o pracy a pracuje w banku. ( Które obecnie po lidlach i biedronkach oraz castoramach, przeżywają nawał klientów) I chciałem zawsze nauczyć się podstaw programowania.
Zatem czy szanowni Mirkowie znaja jakieś możliwości nauki tej tajemnej sztuki od podstaw?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora