Aktywne Wpisy
Tyrande +13
Uwielbiam projekty grupowe na studiach. Niby robota dzielona na 5, ale w rzeczywistości mam 5x więcej pracy.
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
_flae +44
tu jest literalnie pięć osób online xDDDDDDDDDDDDDddddd
#ciemnogrod #bekazpisu #socjal #socjalizm #polityka #patologia #krajzdykty #chlewobsranygownem #koronawirus
To nam na pewno pomoże.
Dlaczego nie znieść przywilejów emerytalnych i przy okazji nie w----ć wszystkich ludzi w ZUS?
@eth7: jeśli banki weryfikuja na tej podstawie swoje ryzyko?
@danob99
Ja nie wiem co wam napisać. ¯\(ツ)/¯
do ożenku(4 lata temu) byłem bez kredytu. Teraz spłacamy 2, łącznie z 400k ale z majatkiem wartym ok 1.5-2kk.
Ja bym im poradził zrobić sobie jeszcze jednego, bo jak dostali hipoteke to pracują i jest wyższe prawdopodobieństwo że nie będzie kolejnego pokolenia patoli z tego. IMO lepiej żeby kumulowali środki w jakiejkolwiek inwestycji. Po 18 latach przynajmniej jest co