Aktywne Wpisy

Co byście chcieli dostać jako niebieskie paski.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.

Vermeerrr +9
Jaki film chcielibyście wymazać z pamięci i obejrzeć jeszcze raz?
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta

Patrzyłem kiedyś na coś takiego jak RDP Gateway, ale nie przyglądałem się temu zbyt uważnie.
Co do VNC to nie mogę znaleźć dobrego i darmowego programu, bo na tę chwilę to chyba dla każdego komputera musiałbym robić przekierowanie portu, a nie jest to moim zdaniem zbyt dobre
@qarmin: wow
@qarmin: Mam podobny problem i wykminiłem coś takiego: raspberry pi z pakietami xrdp, openvpn + remmina. Czyli wyjdzie połączenie vpn z tunelowanym zdalnym pulpitem na windowsy ... Można jeszcze wdrożyć wake on lan tak by się komputery same uruchamiały (by nie trzeba było włączać albo nie chodziły 24/h).
Choć jeśli chcesz coś darmowego bez limitów to openvpn + vnc, są klienty na wszystkie systemy.
można z tego zrobić gateway do komputerów w LAN